Alleenstaande papa’s

alleenstaanddatingpapaAlleenstaande papa’s de naam zegt eigenlijk al genoeg. Een contactsite voor het bemiddelen tussen alleenstaande papa’s en mama’s. Op het moment van het maken van deze review zijn er 7000 papa’s en mama’s aangemeld, de afgelopen week. Je kunt helemaal gratis meedoen met deze site!

Alleenstaande papa’s willen graag een nieuwe partner vinden die ook kinderen heeft, of er van houd! Dit hoeft niet altijd een partner te zijn voor relatie maar kan ook gewoon vriendschappelijk contact inhouden. Wanneer je zelf ook een ouder bent dan weet je dat kinderen een hoop tijd én energie vergen. Je moet er dan ook heel wat voor over hebben… Niet iedereen zit te wachten op de kinderen van een ander. Veel alleenstaande ouders vinden het geen probleem en internet is de manier voor het eerste contact.

Iedereen kan zich gratis aanmelden op de datingsite van alleenstaande papa’s. Mannen en vrouwen die geen kinderen hebben zijn ook meer dan welkom. Mits ze het geen probleem vinden dat hun toekomstige partner al kinderen heeft. Deze site kenmerkt zich door een vriendelijk karakter en prettige manier van nieuwe contacten leggen. Als je een alleenstaande papa of mama bent en nog niet zeker weet of je wel toe bent aan een nieuwe relatie, ben je ook welkom. Ook voor het vinden van nieuwe vrienden ben je hier welkom.

Het meedoen is gratis, als de site je goed bevalt kun je ook een goedkoop lidmaatschap nemen. Hiermee krijg je nog meer aandacht en extra opties maar draag je ook jouw steentje bij aan dit nieuwe initiatief!

Alleenstaande papa’s

Prijs Functionaliteiten Afmelden

Op Alleenstaande Papa’s kun je een abonnement nemen of gebruik maken van credits. Credits zijn het interne betaalmiddel van deze site. Met credits kunt u de door u gekozen toegangsvorm betalen

140 Credits voor €15,99 (=14 dagen VIP-toegang)
300 Credits voor €27,99 (=30 dagen VIP-toegang
900 Credits voor €59,99 (=90 dagen VIP-toegang)

Alleenstaande papa’s kent 2 soorten lidmaatschappen: Gratis (Gratis toegang) en betaald (VIP toegang)

Gratis leden mogelijkheden:

Gratis profiel aanmaken
Profielen bekijken
Standaard berichten versturen
Foto’s plaatsen
Hoofdfoto’s bekijken

Members mogelijkheden:

Alle bovenstaande mogelijkheden plus:
Chatten
Zelfgeschreven berichten versturen
Onbeperkt berichten lezen
Extra foto’s bekijken
Uitgebreid zoeken
Zoeken op trefwoord
Profielbezoekers bekijken

Log eerst in iop Alleenstaande-papa’s met je gebruikersnaam en wachtwoord. Klik dan vervolgens aan de linkerzijde van de pagina op “Instellingen” en klik nu op “Mijn account” en “Uitschrijven”.

Bij uitschrijving van het profiel wordt het profiel geheel verwijderd. Een eventueel lopend abonnement wordt stopgezet. Er vindt geen restitutie plaats van eventueel betaalde of in behandeling zijnde lidmaatschapsgelden.

U kunt ook alleen uw abonnement stopzetten. Na het verstrijken van de resterende credits blijft uw profiel vervolgens behouden met beperkte mogelijkheden.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Er zijn nog geen reacties, voeg hieronder.

Plaats een review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Auteursrecht © 2018 Dating Meting. Alle rechten voorbehouden.
Sitebeleid - Over datingmeting.nl - Contact