Dating easy

DatingeasyDatingeasy; de naam zegt het eigenlijk al: simpel daten, daar staat deze site voor! Daten werkt hier ook echt erg gemakkelijk, dit kun je zelf ervaren door gratis aan te melden.

Na aanmelding krijg je misschien direct al reacties van geïnteresseerde singles. Dit komt omdat je direct na gratis aanmelding op de voorpagina van de site wordt vertoond. Hierdoor zien bestaande leden dat jij nieuw bent en als je interessant genoeg bent, weet je dat snel genoeg! Het is aangeraden om een leuk fotootje bij je profiel te plaatsen zodat extra veel vrijgezellen er op klikken en reageren.

Betalen voor deze site hoeft niet bij inschrijving. Een betaald lidmaatschap biedt wel vele extra’s. Zo kun je zonder limiet antwoorden en zelfgemaakte reacties versturen. Online dating helemaal van deze tijd is de easy slogan!

Deze datingsite is hetzelfde als andere alleen verschilt in het in gebruiksvriendelijk en gemak. De site werkt misschien een beetje primitief maar je zult zien dat het wel effectief is. Veel datingsites werken met allerlei onnodige poespas die het daten er niet gemakkelijker op maakt. Deze site heeft het dus bewust makkelijk gehouden. Een voordeel als je snel een date zoekt en niet al te veel wensen en eisen stelt aan een datingsite zelf. Schrijf je gratis in om zelf te ervaren of het werkt voor jou.

Datingeasy

Prijs Functionaliteiten Afmelden

Een abonnement is een combinatie van een Toegangsvorm en een Opwaardeerplan.

Kosten abonnement:

14 dagen VIP-toegang voor €15,99 (=140 Credits)
•30 dagen VIP-toegang voor €27,99 (=300 Credits)
•90 dagen VIP-toegang voor €59,99 (=900 Credits)

Als deelnemer kunt u een beroep doen op de wettelijke bedenktermijn van 14 werkdagen. Deze bedenktermijn gaat in op het moment van bestelling. Ontbinding van de overeenkomst dient u binnen de bedenktermijn via het contactformulier op de site aan te vragen via de Klantenservice. Door gebruik te maken van de betaalde functies van de site vervalt het recht op deze bedenktermijn. Zodra u dan ook bijvoorbeeld berichten van andere deelnemers hebt geopend of zelf handmatige berichten heeft verstuurd, kunt u geen beroep meer doen op deze bedenktermijn.

Gratis leden:

– Gratis profiel maken
– Foto’s plaatsen op profiel
– Andere profielen bekijken
– Beperkt foto’s bekijken
– Standaard berichtjes versturen
– Standaard zoeken
– Gebruik maken van leuke acties

Betaalde leden:

– Zelfgeschreven berichten versturen
– Uitgebreid zoeken
– Zoeken op een trefwoord
– De laatste bezoekers bekijken
– Chatten met andere leden
– Onbeperkt berichten lezen

– Inloggen
– Klik links op “instellingen”
– Ga nu naar “mijn account”
– Ga nu naar “uitschrijven”
Je profiel wordt nu verwijderd. Let op: dit is definitief en je moet je opnieuw aanmelden mocht je ooit weer van Datinggeasy.nl gebruik willen maken.

Tags: , , , , , , , , ,

Er zijn nog geen reacties, voeg hieronder.

Plaats een review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Auteursrecht © 2018 Dating Meting. Alle rechten voorbehouden.
Sitebeleid - Over datingmeting.nl - Contact