Dreammatch gratis dating

DreammatchDreammatch is een 100% echte gratis dating zonder beperkingen. Dat wil zeggen een volledig gratis datingsite dus waar je alles op kan wat je maar wilt. Hiermee bedoelen we niet het daten zelf maar de manieren om een date te vinden: flits versturen, berichten versturen en lezen en op deze site zelfs een ware live chat met webcamroom. Completer dan dit kun je een gratis datingsite gewoonweg niet maken.

Het aantal leden neemt in een razend tempo toe en iedereen van jong tot oud doet vrolijk mee! Je vindt hier dan ook vele twintigers, dertigers, veertigers en vijftigers uit alle provincies van Nederland van de grote steden tot aan de kleinste gehuchten. Doordat je uitgebreid kunt heb je de mogelijkheid om de singles te vinden van je voorkeur.

Zo kun je als volledig gratis lid niet alleen zoeken op geslacht, leeftijd en plaats maar kun je ook uiterlijke voorkeuren meenemen in je zoekopdrachten. Wanneer je liever zonder zoeken een date wilt vinden dan kan dat ook. Zodra je online komt in de live chat en je webcam aanzet heb je een grote kans dat mensen je begroeten. Ga het gesprek aan met andere singles in de chatroom en voor je weet heb je beet en een date.

Dreammatch

Prijs Functionaliteiten Afmelden

100% gratis

Gratis flirts versturen
Gratis chatten
Gatis webcammen
Zoeken per regio
Uitgebreid zoeken
Gecontroleerde profielen
Fotocontrole
Gebruikers blokkeren
Favorieten toevoegen
Helpdesk

Lidmaatschap op Dreammatch stoppen? Verwijder je profiel als volgt: Ga naar ‘Instellingen’ -> ‘Privacy’ -> Uitschrijven Account. Zodra je je account inactiveert wordt je account tijdelijk stopgezet. Het kan op een later moment ongedaan worden gemaakt. Dit gebeurd automatisch wanneer je opnieuw probeert in te loggen op Dreammatch. In deze wachtperiode kun je nog van gedachte wisselen en de aanvraag om te annuleren stopzetten. Eenmaal verwijderd, kan je profiel niet meer worden teruggezet.

Tags: , , , , , , ,

13 Reviews

 • Justin

  Dreammatch is een hele goede gratis datingsite. Je kunt alles wat je op andere datingsites ook kunt volgens mij want kan hier zonder limiet berichten versturen plus chatten. Vooral de chat vind ik erg leuk en heb al een paar vrouwen mogen kennen hier. Helaas heb ik nog geen date gehad maar ik ben pas sinds gisteren lid geworden. Mijn mening is dat dit een gratis datingwebsite van hoog niveau, echte topper.

 • Date

  Een gratis datingsite die aan al je verwachtingen voldoet. Chatten, mailen en zo voort. Als ik deze een cijfer moest geven dan kreeg deze een 10. Ik raad deze site zeker aan andere mensen.

 • Jurre

  Ik zoek een leuke vrouw om samen leuke dingen mee te doen.

 • Twan
  2 stars

  Deze dating is inderdaad echt helemaal gratis. Ik weet niet wat voor man de vrouwen op deze gratis datingsite zoeken maar reageren doen ze in ieder geval niet. Ik heb 200 reacties gestuurd en geen een reactie terug.

 • Roland
  3 stars

  Super echte gratis datingsite, heel fijn om te gebruiken vooral chatten en webcammen. Echt gratis dating, ik nog geen date alleen 🙁

 • Nout
  5 stars

  Kan niet anders zeggen dan gewoon goede gratis datingsite. Gezellige datingsite met veel vrouwen die op zoek zijn naar een date. Ik heb mij hier aangemeld en had na een week al een afspraak met een vrouw uit mijn buurt. Weinig reacties terug gekregen in totaal maar zeker kans op een date voor iedereen de gratis wilt daten vind ik. Als er vragen zijn kan men mij ook mailen Nout

 • Robin
  5 stars

  Ik ben het helemaal niet eens met de negatieve reacties op dreammatch

  Het is een echte gratis datingsite en ik heb hier veel vrouwen op ontmoet. Veel vriendinnen leren kennen en gezellige vrouwen hier.

  Nadeel is dat je soms 100 reacties moet krijgen voordat je een reactie terug krijgt. Ben dus wel tevreden over dreammatch.nl gratis datingsite.

 • Top
  5 stars

  Toen ik die positieve reacties hier allemaal zag geloofde ik er eerlijk gezegd geen zak van. Omdat Dreammatch een volledig gratis datingsite was heb ik het toch maar eens een keertje geprobeerd. Ik was alleen vergeten dat ik had mee gedaan en las pas een week later ofzo mij berichten. Om het lang verhaal kort te maken; verschillende dates gehad bij dreammatch.nl en zonder te betalen. Heel tevreden over deze gratis dating en kan het iedereen aanraden ook!

 • Urkenaar
  2 stars

  Hallo dan wil ik hier ook mijn ervaring delen over Dreammatch.
  Gratis datingsite, zeer positief dat je niet betalen hoeft. Je vind geen dates voor afspreken hier, nadeel!

 • joepie
  1 stars

  echte gratis dating maar echt geen date dus

 • PietPorn

  leuk een gratis site, maar als er geen wijven zijn heb je er weinig aan

 • zoetenlekker

  ik zoek sex en gratis

 • DENKO

  IK ZOEK NEUK MAATJE

Plaats een review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Auteursrecht © 2018 Dating Meting. Alle rechten voorbehouden.
Sitebeleid - Over datingmeting.nl - Contact