IfindU

Ifindu.nlIfindU.nl daar moet je voor oppassen! Deze site staat boordevol met fakeprofielen. Je kunt de plaatjes terugvinden op Google image search en zodoende er achter komen dat bijna alle vrouwen op deze site gewoon van het internet zijn geplukt. Deze afbeelding zoeker is een goede tip wanneer je het vermoeden dat een site gebruikt maakt van foute profielen.

Wanneer je dus een foute foto tegenkomt en het niet vertrouwd, controleer dit dan altijd eerst eventjes snel. Wij hebben het vermoeden dat er op deze site veel meer fictieve profielen staan dan echte. De meeste vrouwen zijn gewoon van andere sites afgepakt en als date zoekende op de site geplaatst. Je hebt dit waarschijnlijk al snel in de gaten wanneer je een vluchtige blik werpt op de site. de meeste dames zijn echte modelletjes waarvan het onwaarschijnlijk is dat ze een date zoeken.

Positief punt aan de site zijn een paar interessante artikelen die ze op het datingblog hebben staan. Dingen over verliefdheid, dating, versiertips en dergelijke. Je kunt gratis aanmelden op deze site maar hier geen berichten mee versturen. Je betaald voor ieder bericht dat je verstuurd een aparte vergoeding. Wanneer je bijvoorbeeld 100 berichten verstuurd kost je dat 100 euro.

I find u

Tags: , , , , ,

2 Reviews

Plaats een review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Auteursrecht © 2018 Dating Meting. Alle rechten voorbehouden.
Sitebeleid - Over datingmeting.nl - Contact