Lexa

Ruim 12 jaar geleden opende Lexa haar digitale deuren in Nederland. De site werd al snel een groot succes doordat singles positief enthousiast waren over de manier waarop deze dating aanbood. Dit deden ze door unieke tactieken te gebruiken waarop online daten enorm vergemakkelijkt werd. Dat was ook echt uniek in deze tijd. Datingsites stonden toen nog in de startersblokken. Op dit moment zijn er veel meer van dit soort sites te vinden zoals Lexa. Ondanks dit is nog steeds de site waarop dagelijks de meeste nieuwe relaties ontstaan. Dit omdat er op een dag soms wel 1000 nieuwe singles het een kans geven.

Lexa is enkel bedoelt voor singles die op zoek zijn naar een nieuwe partner. Deze datingsite kenmerkt zich dus door haar serieuze karakter van daten. De bedoeling is dan ook echt dat je een nieuwe partner gaat vinden. Lexa geeft je de middelen zoals berichten versturen, live chatten, een chatmessenger, quiz, persoonlijk profiel maar ook nog vele andere soms een tikkeltje overbodige extra’s.

Belangrijk om te weten is dat dit een betrouwbare datingsite is die een serieuze manier van daten aanbied. Iedereen kan zichzelf duidelijk profileren via deze datingsite zodat duidelijk is waar men voor staan en waar men naar op zoek is. Omdat er zo veel vrijgezellen op zoek zijn naar een metgezel heeft dit echt grote kans van slagen…

Lexa

Prijs Functionaliteiten Afmelden

– 1 maand voor 24,99 euro per maand
– 3 maanden voor 39 euro (13EU per maand)
– 6 maanden voor 60 euro (10EU per maand)

Bedragen worden in 1 keer gefactureerd.

Gratis membership:

– Profielen bekijken
– Beperkt berichten lezen en versturen
– Flirts versturen

Full membership:

– Chatten met de eigen Messenger van Lexa
– Berichten lezen en ook verzenden
– Uitgebreid zoeken en favoriete zoekopdrachten opslaan
– Alle foto’s op de datingsite van Lexa bekijken zonder beperkingen
– Snellere hulp bij je vragen aan de helpdesk (voorrang)

Naast het betaalde lidmaatschap (full membership) zijn er nog 2 extra betaalde opties: Control & Premium.

De voordelen van de optie Control:

– Vraag leesbevestigingen van jouw e-mails
– Log in op via jouw mobiel, waar je ook bent
– Een rustmoment inlassen via de chat modus ‘offline’
– Kies wie contact met jou op kan nemen aan de hand van de Contactfilter
– Activeer tijdelijk een afwezigheidsmanager

De voordelen van de optie Premium

– Gratis leden kunnen ook contact met je opnemen!
– Eerder voorgesteld worden waardoor je meer matches krijgt!

Indien je jouw Lexa-profiel definitief wilt verwijderen login je eerst op Lexa met je gebruikersnaam en wacht. Vervolgens klik je rechtsboven op “Mijn instellingen”. Onderaan deze pagina vind je de link om je profiel te verwijderen.

Klik op de link in de volgende zin: “Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier”. Onderaan deze pagina zie je de volgende zin staan:

“Klik hier om je profiel permanent te verwijderen van de website”. Nu zou je profiel verwijderd moeten zijn. Als het goed is ontvang je hier nog een bevestiging van per mail. Je bent nu uitgeschreven en ontvangt geen mails meer van Lexa en je profiel is definitief verwijderd.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Reviews

  • Janjan
    1 stars

    Nee ik heb geen date gehad op Lexa en dat lag niet aan mij.Slechte ervaring mee

  • Sjaak
    2 stars

    Heb tijdje terug toch een poging gewaagd op lexa. Wat een kieskeurige vrouwen vind je hier. Lijkt meer een datingsite voor hoogopgeleide mensen die niets van de gewone burger willen weten. Heb mezelf weer uitgeschreven op deze datingsite. Helaas maar 1 date gehad en dat was ook niet wat ik ervan verwacht had. Ik ga wat anders proberen

Plaats een review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Auteursrecht © 2018 Dating Meting. Alle rechten voorbehouden.
Sitebeleid - Over datingmeting.nl - Contact