Match 4 me

match4meMatch 4 me noemt zichzelf de serieuze datingsite van Nederland. Beter gezegd zou zijn de serieuze datingsite voor hoger opgeleid Nederland. De leden op deze site zijn hoger opgeleid dan gemiddeld en zijn op zoek naar een hoog opgeleide partner.

Dit is een commerciële datingsite die het als haar roeping ziet om half opgeleid Nederland aangemeld te krijgen. Ze hebben dan natuurlijk ook wat te bieden. Zonder twijfel is dit de grootste hoog opgeleiden datingsite van Nederland! Op deze site vind je dan ook ontzettend veel hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een partner.

Iedereen mag meedoen, mits in het bezit van minimaal een afgeronde HBO opleiding. Het grootste gedeelte die op deze site een nieuwe partner zoekt wil een langdurige relatie. De intenties moeten dan ook serieus zijn om op deze site te kunnen slagen. Dit kan met een gratis lidmaatschap maar werkt stukken beter wanneer men kiest voor het betaalde lidmaatschap. Dit is niet duur, zie ook de prijzen van de datingsite in deze review.

Gratis inschrijven is zonder verplichtingen en het overwegen waard. Dit omdat je als gratis lid toegang krijgt tot de datingsite. Weliswaar beperkt maar je kunt een goede indruk krijgen of dit goed kan werken voor jou persoonlijk. Je kunt ook de reacties van andere leden lezen. Ook is er een heus datingblog waarop je handige tips en goede artikelen vind over interessante zaken gerelateerd aan daten voor hoger opgeleiden.

Match4Me

Prijs Functionaliteiten Afmelden

1 Maand 25 euro
3 Maanden 45 euro (15EU per maand)
6 Maanden 60 euro (10 euro per maand)
1 Jaar 96 euro (8EU per maand)

Gratis leden op Match4me:

– Profiel op de datingsite Match4me
– Profielfoto’s plaatsen, beperkt tot 5 maximaal
– Zoeken via de website
– Onbeperkt berichten lezen
– 10 Interesse berichten versturen per dag
– Gratis reageren op berichten van betaalde leden

Betaalde leden op Match4me:

– Al deze bovenstaande opties
– Onbeperkt berichten versturen
– Zien wie profiel heeft bezocht
– Interesseberichten versturen zonder beperkingen
– Zien wie gratis lid is en wie betaald member
– Gebruik maken van de Match4me messenger
– Gebruik maken van Things2Share

Log in met jouw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord op Match4me en klik in het horizontale menu op ‘mijn profiel’. Klik links in het blauwe menu op ‘mijn instellingen wijzigen’ en vervolgens op ‘uitschrijven’.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 Reviews

  • Sjaak
    3 stars

    Zit al even op match4me. Voor mij werkt de site niet. Inderdaad alleen hoger opgeleide die niet willen van een simpele burger. Dacht hier wel eventjes een leuk zakenvrouwtje aan de haak te kunnen slaan maar mooi niet. Als je geen geld hebt blijf hier dan weg. Ze zijn hier allemaal opzoek naar een succesvolle zakenman.

Plaats een review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Auteursrecht © 2018 Dating Meting. Alle rechten voorbehouden.
Sitebeleid - Over datingmeting.nl - Contact