Stedendating

stedendatingStedendating is groot geworden door het klein te houden. Daten per regio of bij jou in de stad. Dit is bij ons weten de meest gebruikte dating voor singles uit steden.

Het daten per regio is vaak een stuk succesvoller omdat de afstand voor singles vaak een probleem blijkt te zijn in de praktijk. Wanneer verliefde mensen op een roze wolk zitten dan denken ze dat de afstand goed te doen is. Wanneer het dan ook echt serieus word dan kan dit voor vervelende situaties zorgen. Daar zit niemand op te wachten Vaak is het dan ook wijsheid om iemand te zoeken uit je directe omgeving.

Het idee van Stedendating is om elkaar te ontmoeten in plaats van alleen online contact te maken. Doordat men dicht bij elkaar woont is het makkelijker om ook daadwerkelijk elkander te ontmoeten! Met iedere dag gemiddeld zo’n 450 nieuwe singles die zich aanmelden en meer dan 120.000 leden heb je hier een goede kans op het vinden van een partner! Regionale datingsites zijn er weinig en dit is zonder twijfel de grootste in zijn soort en behoort tot de betere aanbieders in dating.

Iedereen kan gratis lid worden van deze site. Berichten versturen als gratis lid is alleen mogelijk met beperkingen.  Wanneer je singles uit jouw regio wilt gaan ontmoeten kun je kiezen voor een lidmaatschap. Hiermee mag je onbeperkt berichten versturen maar ook live chatten met singles bij jou uit de stad en uit andere steden. Iedereen die zich gratis aanmeld kan al direct op zoek gaan naar singles en ook berichten ontvangen.

StedenDating

Prijs Functionaliteiten Afmelden

Op Stedendating kun je een abonnement nemen of gebruik maken van credits. Credits zijn het interne betaalmiddel van deze site. Met credits kunt u de door u gekozen toegangsvorm betalen

140 Credits voor €15,99 (=14 dagen VIP-toegang)
300 Credits voor €27,99 (=30 dagen VIP-toegang
900 Credits voor €59,99 (=90 dagen VIP-toegang)

Stedendating kent 2 soorten lidmaatschappen: Gratis (Gratis toegang) en betaald (VIP toegang)

Gratis leden mogelijkheden:

Gratis profiel aanmaken
Profielen bekijken
Standaard berichten versturen
Foto’s plaatsen
Hoofdfoto’s bekijken

Members mogelijkheden:

Alle bovenstaande mogelijkheden plus:
Chatten
Zelfgeschreven berichten versturen
Onbeperkt berichten lezen
Extra foto’s bekijken
Uitgebreid zoeken
Zoeken op trefwoord
Profielbezoekers bekijken

Log eerst in op Stedendating met je gebruikersnaam en wachtwoord. Klik dan vervolgens aan de linkerzijde van de pagina op “Instellingen” en klik nu op “Mijn account” en “Uitschrijven”.

Bij uitschrijving van het profiel wordt het profiel geheel verwijderd. Een eventueel lopend abonnement wordt stopgezet. Er vindt geen restitutie plaats van eventueel betaalde of in behandeling zijnde lidmaatschapsgelden.

U kunt ook alleen uw abonnement stopzetten. Na het verstrijken van de resterende credits blijft uw profiel vervolgens behouden met beperkte mogelijkheden.

Tags: , , , , ,

4 Reviews

 • Uden

  hoi

  prettige datingsite die stedendating
  ben hier sinds een week lid en heb al aardig wat contacten gelegd en 2 keer afgesproken alleen waren deze dames niet wat ik zocht en mijn eerste date kwam niet opdagen! (weet niet wat ze mist)
  nadeel van deze site vind ik dat je moet aanmelden en neemt veel tijd in beslag en naar mijn idee overbodige vragen

 • Weertenaar

  Kan ik hier ook een date vinden in Weert? Ik zoek een vrouw uit Limburg.

 • Malick
  1 stars

  Werkt nou niet dat je zegt wouw en na 2 maanden geen vrouw gesproken dus denk niet dat het iets is

 • Sylvana

  stedendating is echt een perfecte site. heb gewoon date’s van de regio dus hoef je niet ver voor te reizen!

Plaats een review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Auteursrecht © 2018 Dating Meting. Alle rechten voorbehouden.
Sitebeleid - Over datingmeting.nl - Contact