50Liefde

50liefde50Liefde.nl ziet er super mooi uit en werkt ook enorm prettig. Dit hebben we zelf mogen ervaren toen we werden verzocht om deze datingsite voor senioren te testen.

De website heeft een aantal belangrijke kernpunten. 1 op de 3 vind hier zijn nieuwe liefde. Profielen worden handmatig gecontroleerd. De website is veilig, betrouwbaar en anoniem te gebruiken.

Deze datingsite is niet alleen gemaakt voor senioren die een relatie zoeken. Jonge meiden vanaf 18 mogen ook meedoen, als mede jonge heren! Door deze combinatie blijft het voor iedereen mogelijk een date te vinden. De nadruk ligt op het afspreken met senioren mannen en vrouwen. Bijna 60% van alle profielen zijn van vrouwen. Dit komt omdat de meeste dames nadrukkelijk een relatiewens hebben of alleen op zoek zijn naar vriendschap. Dit is een erg goede man/vrouw balans voor een datingsite, want bij veel websites is een tekort aan dames.

Kortom: wij vinden het een hele mooie site en alle profielen zijn echt. Je vindt hier enkel mensen die willen afspreken met senioren. De nadruk ligt op het vinden van een relatie. Enige nadeel is dat de site nog maar 10.000 deelnemers heeft maar omdat het grootste gedeelte vrouwelijk is hoeft dat niet uit te maken.

Bezoek 50Liefde

1 gedachte over “50Liefde”

  1. Nette site om leuke contacten te vinden, werkt voor mij erg goed. Veel vrouwelijke leden, stuk meer dan bij andere sites. Heb zelf pepper bijvoorbeeld geprobeert maar daar zitten bijna alleen mannen op en ik zoek een dame, hier zie ik meer kansen

Plaats een reactie