50Liefde

50liefde50Liefde.nl ziet er super mooi uit en werkt ook enorm prettig. Dit hebben we zelf mogen ervaren toen we werden verzocht om deze datingsite voor senioren te testen.

Nu moeten we eerlijk zijn in de review en daarom er direct bij vertellen dat de site (helaas) niet volledig gratis te gebruiken is voor iedereen. Iedereen man kan gratis testen hoe de site werkt door een profiel te maken. Dit is volledig gratis en het enige wat hier voor nodig is 2 minuten tijd. Helaas kan je als man zijnde maar 3 gratis berichten per week versturen. Het voordeel is dat een extra bericht versturen al mogelijk is vanaf 20 cent. Daarbij zijn alle profielen die op 50liefde.nl staan van echte rijpe dames. Voor vrouwen geldt overigens dat ze onbeperkt gratis mogen daten.

Deze datingsite is niet alleen gemaakt voor senioren die een relatie zoeken. Jonge meiden vanaf 18 mogen ook meedoen, als mede jonge heren! Door deze combinatie blijft het voor iedereen mogelijk een date te vinden. De nadruk ligt op het afspreken met senioren mannen en vrouwen. Ruim 60% van alle profielen zijn van vrouwen. Dit komt omdat de meeste dames nadrukkelijk een relatiewens hebben of alleen op zoek zijn naar vriendschap.

Kortom: wij vinden het een hele mooie site en alle profielen zijn echt. Je vindt hier enkel mensen die willen afspreken met senioren. De nadruk ligt op het vinden van een relatie. Enige nadeel is dat de site nog maar 10.000 deelnemers heeft maar omdat het grootste gedeelte vrouwelijk is hoeft dat niet uit te maken.

50Liefde

Een reactie plaatsen