50Plusmatch

50plusmatch50Plusmatch behoort tot de top 5 van grootste datingsites voor 50plussers. Het is een recht toe, recht aan datingsite. Je weet waar je aan toe bent. Bij deze datingsite geen onverwachte kosten. Iedereen kan gratis meedoen door zich in te schrijven via de website. Dit gratis inschrijven is nodig omdat buitenstanders de website niet kunnen/mogen bezoeken. Veel 50plussers hebben behoefte aan privacy en vinden het prettig dat niet iedereen ze kan bekijken.

Het aanmelden is dan ook geheel anoniem en je profiel wordt alleen vertoond aan vrouwen. Wanneer iemand je profiel heeft bezocht krijg je hier ook melding van. Meedoen is eenvoudig en gratis. Deze site is betrouwbaar en aangesloten bij diverse keurmerken, zie website ook van Consumentenbond.

Zoals al gezegd kun je jezelf gratis aanmelden. Hiermee kun je reacties ontvangen van rijpe vrouwen uit de buurt. Deze dames zijn veelal op zoek naar vriendschap of een nieuwe relatie/partner. Erotisch daten is niet toegestaan op deze site. De bedoeling is het vinden van een nieuwe partner maar voor gewoon vriendschap is het ook toegestaan. Met het gratis aanmelden kun je: profielen bekijken, flirten en beperkt berichten versturen. Wanneer je meer dan 3 berichten per dag wilt versturen zijn er verschillende betaalde mogelijkheden. De aanmelding op 50plusmatch.nl is helemaal gratis en hiermee kun je dus ook reacties ontvangen en versturen.

50plusmatch

1 gedachte over “50Plusmatch”

  1. Deze site staat hoog aangeschreven bij tros radar, mij bevalt het goed. Eindelijk een goede datingsite voor mensen die wat ouder zijn.

Een reactie plaatsen