55plusonline

55plusonline55plusonline.nl is enkel voor de 55 plussers. Je ziet ook meteen op de homepagina hoeveel procent je kunt inzoomen. Dit hebben zij goed aangepakt omdat natuurlijk veel ouderen slechter zien dan jongeren. Daarom kun je alles op deze 55plus datingsite dus groter maken door in te zoomen.

De datingsite is niet alleen bedoelt voor senioren die willen daten maar ook voor andere contacten, zoals vriendschappelijke contacten en andere interessante contacten. Zoals we weten hebben senioren veel ervaring in het leven en kunnen daardoor hun specialiteiten delen met hun leeftijdscategorieën waardoor er een win-win situatie is. De datingsite is relatief nieuw en is net online volgens de website exploitant. Dit zie je ook vanwege de lage aanmeldingen/profielen. We zijn er bijna zeker van dat alle profielen echt zijn.

Verder zien we ook dat de site geld verdient met de reclames. We raden daarom ook de bezoekers hier rekening mee te houden. Je bent hier tenslotte om contacten te leggen. De datingsite wilt de bezoekers graag helpen aan vrienden te vinden. Daarom hebben zij een eigen mailsysteem ontwikkelt. Hierdoor kun je meer over elkaar te weten komen. Ben je ouder dan 55 jaar, en wil je graag verschillende contacten leggen met jou leeftijdsgenoten, dan ben je bij 55plusonline.nl misschien wel aan het juiste adres.

55plus online

Plaats een reactie