Adultmatch

AdultmatchAdultmatch heeft naar eigen zeggen ruim 300.000 profielen. Dat is zo ontzettend veel dat wij het bijna ongeloofwaardig vinden. Dit wil niet zeggen dat we het een slechte site vinden. Deze is zeker wel een grote aanbieder in online sexdating voor mannen, vrouwen en paren die willen swingen. De intentie van deze site is dat jij jouw ideale adult match vind. Adultmatch bestaat al langer als 10 jaar en heeft veel vaste gebruikers.

Swingers zijn dus ook zeer welkom op deze site. Swingers zijn paren die afspreken voor mannen of vrouwen of samen parenclubs bezoeken. De meeste mensen die op deze site daten zijn zonder enige twijfel mannen! Mannen vertegenwoordigen het overgrote gedeelte van de  leden op deze site. Voor vrouwen is het minder aantrekkelijk om te daten op deze site omdat de site niet volledig gratis is. Deze datingsite heeft onlangs ook een speciale mobiele versie en gratis datingapp!

Aanmelden op adultmatch is volledig gratis

Op de site staat vermeld dat je gratis kunt aanmelden. Als je het idee hebt dat je dan ook gratis kunt daten dan heb je het mis! Als gratis lid van Adultmatch kun je geen berichten versturen en ook niet chatten. Wat kun je dan wel? Enkel de mensen op de site bekijken en beperkt ontvangen berichten lezen. Als je dus echt gebruik wilt maken van deze site moet je betalen. Minpunt van deze site is dat je een abonnement moet nemen om gebruik te kunnen maken van deze site. Een abonnement begint bij enkele tientjes per maand en geeft wel onbeperkt toegang tot de site.

Minpunt is dus dat gratis leden niet kunnen daten op deze erotische dating. Pluspunt is dat het betaalde lidmaatschap (vanaf zo’n 30 euro) veel extra opties geeft en dat het een leuke tijdvervulling kan worden om hier rond te surfen. Of het ook succes gaat hebben dat kunnen we je dus nog niet vertellen.

Adultmatch

1 gedachte over “Adultmatch”

Een reactie plaatsen