Badoo

BadooBadoo begon een paar jaar geleden en was al razend snel populair. Dit hebben ze vooral te danken aan de manier van aanpak, vandaag de dag is het nog steeds een rage. Deze site werd niet zo zeer gebruikt voor social netwerken maar meer om mensen te vinden voor een date. Dat komt door de manier waarop ze je benaderen met een partnervoorstel. Jij moet dan aangeven of je deze persoon wilt ontmoeten of niet. Volgens Badoo zelf is het erotisch daten niet toegestaan via hun site.

Badoo een goede manier om nieuwe mensen te ontmoeten?

Badoo is een sociale community en tegelijkertijd ook een manier van daten in 1 concept. Hoezo een soort van dating zul je jezelf misschien afvragen? Dit is toch een datingsite? Deze is niet alleen gemaakt als datingsite maar als sociale netwerksite. Een site waarop je in contact kunt blijven met je vrienden en vriendinnen om gezellig te chatten en te webcammen. Uiteindelijk draait het er om of je de persoon leuk vind of niet en met wilt afspreken (lees: daten)..

Op internet zijn veel reacties te vinden van mensen die juist om deze reden wel tevreden zijn over Badoo. Het tegendeel blijkt dan ook in de praktijk van toepassing te zijn. Echter bij Badoo geldt ook dat je het zelf moet doen. Zonder leuk profiel/foto kom je er niet. Voor veel mensen zal gratis daten hier echter niet mogelijk zijn. Dit omdat je credits moet kopen om in de “picture” te komen. Tegen betaling kun je beter gevonden worden en zodoende meer reacties en hopelijk ook afspraken krijgen. Doordat deze online ontmoetingsplaats / datingsite voor iedereen toegankelijk is vind je er helaas ook veel minder leuke mensen. Veel mannen proberen hier hun slag te slaan en zijn vaak oneerlijk en versieren vrouwen onder valse verhalen en cadeautjes.

Doordat deze site zo ongekend populair is heb je hier een goede kans op het vinden van een leuk persoon voor een date. Het is een site met vel mogelijkheden en dat maakt deze site erg goed.Ook zijn er veel ervaringen te vinden van mensen die niet tevreden zijn over deze site. Dit omdat ze somsenorm opdringerig zijn om je lid te maken. Deze agressieve aanpak heeft er wel voor gezorgd dat dit een van de best bezochte datingachtige website van Nederland en België is. Ook in het buitenland is deze site bekend!

Na je gratis aanmelding kun je er voor kiezen om vrienden uit te nodigen om ook (gratis) lid te worden op Badoo. Wanneer je dit eenmaal gedaan hebt zal deze persoon e-mails kunnen gaan ontvangen van Badoo met bijvoorbeeld de melding dat jij graag met hem of haar wilt chatten. Misschien een irritante manier van nieuwe leden krijgen maar het werkt wel. Daarom kun je wel snel en gemakkelijk nieuwe contacten opdoen bij ze. Een betaald lidmaatschap is geen vereiste maar biedt wel meer mogelijkheden (zoals hoger gevonden worden en vaker bekeken worden). Bij Badoo heet dat ook wel: “superkrachten” die je de mogelijkheid bieden om een betere score te krijgen op de site en er voor zorgt dat veel meer mensen jouw profiel bekijken.

Badoo

3 gedachten over “Badoo”

  1. Ja ik weet zelf ook dat Badoo het goed doet. Het probleem is dat je er heel veel tijd in moet steken voordat je eindelijk een afspraakje hebt. Je betaald iedere keer maar een paar euro maar bent al snel een paar honderd euro lichter. Ik heb hier wel een stuk of 15 dates gehad (waarvan de meeste zwaar kut)

  2. Jaja iedereen klaagt maar altijd over badoo en tinder maar mij hoor je toch echt niet klagen. Ik heb hier iedere dag wel nieuwe matches en met de week een date. Geen problemen gehad en ik denk zo’n 125 euro uitgegeven aan badoo maar wel 100 vrouwen ontmoet. Beter dan bij andere

Een reactie plaatsen