Bullchat

BullchatBullchat profileert zich als de beste gaychat van Nederland. Nu zeggen ze allemaal dat ze de nummer 1 zijn en ga zo maar door. De enige manier om er achter te komen is door het zelf te testen. Wij konden deze site nog niet, we hoorde er van tijdens de plaatselijke bingoavond in een gaybar die wij regelmatig bezoeken.

Bullchat alternatieven voor snel sex contact

Gaybuddy:

Squirt:

Op bull chat kun je gratis chatten

Dit overigens niet omdat we niet op vrouwen vallen maar omdat het daar rustig en gezellig is. Het drinken daar goedkoop is, dan wel niet gratis wordt weggegeven door de aanwezige mannen. Aardige mensen over het algemeen die niet te beroerd zijn om je drankje te betalen of om een wijfje voor je te regelen als ze horen dat je hetero bent. Ongelooflijk trouwens hoeveel vrouwelijk schoon daar binnenkomt. Deze komen voor de rust omdat ze niet lastig gevallen willen worden of omdat ze al een vriend hebben dan al niet getrouwd zijn. Het is onvoorstelbaar hoe makkelijk je deze vrouwen kunt versieren wanneer je als hetero zijnde zo’n roze kroeg bezoekt. Dit even ter zijde want de review ging over Bullchat. Wij vingen hier een gesprek over op en het bleek nog beter te werken als het in de homowereld wel bekende Tinder.

Deze chatsite is geen datingsite maar wel een plek waar je direct in contact kunt komen met homoseksuele mannen. Het grote voordeel is dat deze helemaal gratis is om te gebruiken. Je hoeft je niet aan te melden maar kunt altijd direct gratis chatten zonder te wachten. Wanneer je de chat binnenkomt kun je ook kiezen om meteen te chatten met mensen uit je eigen omgeving/regio. Hierbij kun je ook persoonlijke voorkeuren zoals leeftijd selecteren. Je kunt op deze site dus vrijblijvend chatten met mannen en als het goed klikt afspreken. Het is mogelijk om bij deze te webcammen zodat je niet alleen op het gehalte gezelligheid hoeft te selecteren maar ook het uiterlijk kunt laten meewegen.

Bullchat

40 gedachten over “Bullchat”

 1. Bull chat is een super drukke chat site voor homos waar echt altijd geile mannen te vinden zijn. Vroeger reed ik naar de parking langs de snelweg maar tegenwoordig zet ik gewoon even mijn computer aan, gewoon veel meer keus en altijd wel een geile vent te vinden die zin heeft in een geile chat en date.

 2. Het is zeker niet meer wat het geweest is op bullchat. Jonge gasten van nog geen 16. Krijg berichten of ik drugs wil kopen en weet ik het allemaal. Word tijd dat deze chat eens wat moderators in diensten nemen die de boel een beetje in de gaten houd. Vroeger was het gewoon een top site maar het word steeds minder.

 3. dit is zo ongeveer de enige gratis homo chat waar je makkelijk kunt afspreken, rest allemaal betaald en onzin. Bullchat is een fijne site vind ik, voor mij is er geen alternatief, ben alleen hier aktief. Veel geprobeerd maar kom toch altijd weer hier terug

 4. ik word blijkbaar gebanned van de site.
  ben vertegenw op de baan en wens te daten waar ik me in belgie bevind.
  blijkbaar vind de moderator dit niet goed???????
  je kan er ook geen berichtje naartoe sturen.

 5. geachte, bullchat ik kan niet meer inloggen bij jullie site hoe kan dit wilt u dat voor mij eens uit zoeken aub 01/09/2016

 6. Het nare van Bullchat is dat je zomaar zonder reden geblokkeerd kan worden daar. Als een vervelende malloot je blokkeert, zelf uitlogt en weer inlogt en je weer blokkeert en dat een paar keer doet, kan jij er een uur niet meer op. Terwijl je niks fouts hebt gedaan. Bullchat zou gewoon een negeerknop moet introduderen zoals als andere chatboxen doen. Dat is veel eerlijker. Nu is er geen enkel onderzoek maar wordt er blind geblokkeerd op Bullchat. Echt te belachelijk voor woorden.

 7. het is weer zo ver
  29-9-2016 half 10 kan weer niet in loggen geef fout melding. mischien de site beter beveiligen tegen hackers koop bitdevender

 8. ik ben plotseling geblokt maar heb niks verkeerd gedaan word ook niet aangegeven wat er aan de hand is raar hoor

 9. ben een paar dagen niet op bullchat geweest. wil nu inloggen maar de toegang is geweigerd. waarom weet ik niet . maar bullchat is regelmatig bullshit. ik kan nergens terecht om uit te zoeken waarom ik dan geweigerd word

 10. ook ik ondervind de laatste tijd problemen met het inloggen. krijg vaak al bij de eerste poging (en kan dus nog niet geblokt zijn door een ander) ‘toegang geweigerd’. denk dat ze updates hebben gedaan, die niet helemaal soepel zijn. zo ook de nieuwe locatie bepaling

 11. Het loopt nog steeds vast. Wat is er aan de hand en hoe lang gaat het duren. Ik mis mijn chat afspraak. Volgende keer toch maar mijn mailadres geven.

 12. snap er helemaal niets van waarom je steeds er af gegooit word zonder reden en uitleg daar van. vanmiddag 26 oktober om 11.00 ingelogt. gebleven tot 14.30 omdat ik weg moest. was net na etenstijd rond 18.30 weer terug en wou inloggen. zonder reden werd de toegang geweigerd. hoe kan dit? wie kan mij dat nu eens uitleggen

 13. Bullchat ha ha ha een grote fake troep met iedere dag de zelfde profielen,en daarom adverteerders let op,het zijn er maar weinige die op deze site zitten.

 14. bullchat is een site vol met fakers en wannabe’s en als je er iets van zegt in je omschrijving blokkeren ze je ip adres. blijf er dus van weg!!

 15. Door het IP gebied waar ik in zit (duits/nederl. grens) zit ik nu 22 km van mijn woonplaats. Wel anoniem, dat wel; kan dat kaartje niet weer aangegeven worden?

 16. ben er al jaren op deze site maar nu helaas al een 2tal weken kan ik mijn ligging niet meer kiezen alleen Amsterdam of overal kan je kiezen . hoe komt dit ? wie help me

 17. Bullchat: onderzoek heeft uit gewezen dat er nog steeds niets is veranderd,er zitten iedere dag de zelfde mensen op deze site,dus adverteerders laat u niet misleiden,het gaat hier om profielen die op bullchat ziet van gefrustreerde mensen die hier hun frustraties op sexueel gebied loslaten,verder worden hier mensen geblokkeerd zonder opgaaf van reden door bullchat,wat wel aan geeft met wat voor soort lieden men hier te maken heeft.

 18. Ik krijg geen toegang meer tot Bullchat. Ben me van geen kwaad bewustaat en vraag me af hoe dat kan? En waarom?

 19. Bullchat is een ruksite geworden. Grote beloftes, grote fantasieën, fotojagers die zelf geen fotos hebben, uren chatten om uiteindelijk niet te daten omdat de andere 1 gram minder weegt dan de andere wil, iedereen heeft tegenwoordig fotos en cam nodig om te sexdaten, zin zin zin, tot je woorden als Nu? Afspreken? Contact houden? zegt, dan zijn ze weg of uren chatten, zin zin zin, je bent wat ze zoeken tot ze ineens zonder iets te zeggen offline zijn …. maw wanneer hun zak leeggerukt is en de geilheid weg is.

 20. Ik kan wel op de site komen maar mijn profielbis niet zichtbaarmijn foto niet en ook niet in de list

 21. Het lukt me sinds enkele weken niet meer te tchatten…ik krijg wel de lijst v advertenties maar kan ze niet openen?? hoe komt dit????

 22. Ik was bij Ziggo. Sinds kort bij TRined en nu kan ik wel inloggen op Bullchat maar ik zie mijn profiel niet en ook niet in de lijst. Wie o wie heeft hetzelfde probleem

 23. Het heeft geen zin een klacht neer te leggen bij bullchat ze leggen alle klachten na zich neer. zonder reden krijg je geen toegang geweigerd staat er dan ik chatte er al ruim 12 jaar en nu ineens mag je er niet meer op zonder reden.

  Mail je hun schrijf je hun geen respons volgens mij alleen maar belust op geld van hun adverteerders. Hun trouwe bezoekers hebben niets in te brengen word tijd voor actie Bullchat neem je bezoekers eens serieus

Een reactie plaatsen