Cheaters

cheaters Cheaters is een website die zich richt op vrouwen en mannen die een verhouding willen, ook wel vreemdgaan of cheaten genoemd. Vandaar ook de naam Cheaters.  Cheaters richt zich voornamelijk op de mensen die seksuele verhouding erop na willen houden.

Je kent het vast wel, al jaren lang dezelfde sexpartner, de sleur komt erin en dan kan het gaan vervelen. Ben jij toe aan een beetje spanning? Lijkt het je geil met iemand af te spreken die net als jij ook in een relatie zit of misschien zelfs getrouwd is? Dan is cheaters zeker wat voor jou. Anonimiteit en discretie staan zéér hoog in het vaandel bij deze website. Respecteer dus de privacy van andere leden. Discretie is wat je zelf waarschijnlijk ook graag wilt.

Ons panel heeft de website uitgetest en ons is opgevallen dat sommige mannen en vrouwen soms wat terughoudend zijn. Dit zal te wijten zijn aan het feit dat mensen overspel plegen dus soms extra voorzichtig zijn. Toch is het regelen van een sexdate via deze website niet heel moeilijk, omdat iedereen hier toch voor hetzelfde lijkt te komen.

*Deze website is sinds 1 mei 2018 offline

10 gedachten over “Cheaters”

  1. Hallo dames ik ben geile man in de 60 zoek regelmatig seks liefst jong meisjes ik kan ontvangen gr.

  2. !00% fake deze site. Is namelijk gemaakt door The Right Link BV.
    Google daar maar eens op en je weet genoeg.

  3. Sommige Profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben. Fysieke contacten zijn niet in alle gevallen mogelijk.

Een reactie plaatsen