CU2

CU2 de leukste online contact site van Nederland

CU2.nl is een website die vele van ons wel zullen kennen. CU2.nl . Het is één van de oudste profielensites van Nederland. Door de jaren heen is er veel verandert op deze website. Vroeger was het vooral bedoelt om een leuk profiel voor jezelf aan te maken, maar tegenwoordig is de website meer gericht op flirten met anderen. Op deze website vind je gemakkelijk gelijkgestemde die net als jouw opzoek zijn naar een leuke flirt.

De nieuwe kernwaarde

Enkele van hun nieuwe kernwaarde zijn: ‘Hand gecontroleerde profielen’, ‘Gratis Aanmelden’, ‘Discreet en anoniem praten’, ‘Success gegarandeerd’

In 2000 één van de grootste jongeren websites

We schreven het hierboven al dat CU2 vroeger in de jaren 2000 één van de grootste jongeren websites van Nederland was. Inmiddels richt de website zich dus op een breder publiek en meer op volwassenen. De website heeft verschillende eigenaren gehad, waaronder Leidse internetbedrijf Media Design, de oprichter van de website. Van 2005 tot 2009 is de website onderdeel geweest van newrulez. Dit was destijds onderdeel van Ilse media wat vele van jullie wel zullen kennen van de zoekmachine Ilse.

Elke dag nieuwe flirts ontvangen

Ben je single of zit je vast in relatie, dan is cu2 zeker de moeite waard om te proberen. Via de website ontvang je veel flirts van welwillende mannen en vrouwen die naar hetzelfde opzoek zijn als jouw. Op de website vind je zowel mensen die al een (open) relatie hebben en gewoon wat willen experimenteren als duizenden singles die opzoek zijn naar een spannende afspraak of een nieuwe vlam.

Vonken weg uit je relatie?

Opzoek naar wat spanning, omdat je vonken weg zijn uit je huidige relatie dan kun je dus ook zeker hier terecht. We merken dat hier veel leden actief zijn die ook lid zijn op secondlove, een website die zich echt richt op vreemdgaan of contact met mensen die in een relatie zitten.

Of je nou single bent, in een relatie zit of wat dan ook, cu2 is zeker het proberen waard en aanmelden is helemaal gratis.

Bezoek CU2

Een reactie plaatsen