Datebord

Datebord  is een dating community die gelanceerd is in 2016. De website ziet eruit als een soort prikbord zoals je in supermarkten bijvoorbeeld zit, waarop je een advertentie kunt plaatsen.

Je kunt via de homepagina gemakkelijk het prikbord doorzoeken om zo eruit te filteren waar je naar opzoek bent. In het eerste opzicht lijken mensen vooral opzoek te zijn naar een relatie. We hebben ook enkele wat meer erotischere advertenties gezien dus ook hiervoor maak je kans van slagen op de website.

Er staan nog niet heel advertenties op Datebord, maar dit komt waarschijnlijk doordat de website pas net live is. Wie weet is dit ook weer een voordeel zodat andere leden niet overspoeld worden met berichten. De kans dat je dan achter het net vist is natuurlijk veel malen groter.

Wat ons opvalt is dat er erg veel vrouwen op de website te vinden zijn. Misschien heeft dit te maken met de opzet als prikbord website. Datebord.nl werkt met een aantal partner websites in de dating branche om hun bereik te vergroten. Op hun website wordt hier meer over verteld.

De eigenaar achter deze  website is het bedrijf Didio Internet. Deze partij heeft meerdere dating websites. Het zou dus goed kunnen dat je deze partij al kent van een andere website.

Datebord

Een reactie plaatsen