Dateshemale

dateshemaleDateshemale lijkt een datesite te zijn met deels fictieve profielen van shemales. Dit vertellen ze niet daarom dat wij het vermelden. Hier kwamen we pas achter toen we deze zogenaamde shemales dating gingen proberen. Wanneer je deze datesite bezoekt krijg je wellicht de indruk dat je echt kan daten met shemales. Wereldwijd hebben mannen de belangstellen voor een she male. Veel verhalen gaan te ronde dat meer dan de helft van de mannen deze fantasie koestert en 1 op de 3 wel eens sex met een shemale heeft gehad.

Wanneer je goed zoekt dan zie je zelf dat het bij deze vooral om enkel de profielen van shemales gaat. Het is wel mogelijk om een date te krijgen met een shemale maar slechts bij een klein percentage, het grootste gedeelte is dus eigenlijk gewoon fantasie. Wanneer je gratis berichten mocht versturen dan was het misschien wel fantastisch zijn maar dat is dus niet het geval. Veel mannen hebben de erotische fantasie om eens seks te hebben met een shemale. Wanneer jij dus dacht dat de enige man was die hier belangstelling voor heeft. Dont worry! Anno 2014 willen we steeds nieuwe dingen proberen en het is dan ook niet gek dat zoveel mannen een shemale zoeken!!

Jammer genoeg zijn er in Nederland maar weinig alternatieven voor het daten met shemales. Wij van dating meting houden het voor je in de gaten. Zodra we nieuwe en goed werkende shemale datingsites vinden zullen we ze snel plaatsen. Wanneer je zelf nog goede contactsites weet voor het afspreken met shemales laat het dan weten, hieronder kun je een site doorgeven of jouw commentaar achter laten.

Dateshemale

4 gedachten over “Dateshemale”

  1. Ben nog onervaren bi nog nooit een date gevonden op dergelijke site probeer ik ruimdenkende bisexuele mensen oa shemale te hopen ontmoeten liefst dichtbij mijn woonplaats huizen als je dit hier in kan vinden reageer gerust

  2. Heb mij hier eens aangemeld voor een date met een shemale. Deze site is gewoon louter oplichterij. Alle profielen die je op de site ziet zijn van andere sites geplukt. Mannen de site is volkomen nep, trap er dus niet in!

  3. Zware oplichting deze shemale dating kan ONMOGELIJK voor dates zorgen want het zijn alleen maar van internet geplukte foto’s van travestieten waarmee je niet kunt date dus niet betalen want je word genaaid waar je bijstaat

Plaats een reactie