Dating 50plus

dating50plusDating 50plus is een site waarop vijftigplussers met elkaar in contact kunnen komen. Dit mag zijn puur voor vriendschap, een date maar vooral voor het vinden van een serieuze relatie wordt deze site veel gebruikt. De site is niet voorzien van een hele moderne vormgeving en de nieuwste snufjes maar is vooral gemakkelijk opgezet en eenvoudig in het gebruik zodat iedere 50-plusser begrijpt hoe deze site werkt.

Steeds meer 50-plussers zoeken hun toekomstige partner via het internet. Ze willen graag iemand ontmoeten om hun oude dagen gelukkig mee te slijten en in het dagelijkse leven is het niet altijd even makkelijk om iemand te vinden die goed bij je past. De jeugd kan elkaar ontmoeten op vele plaatsen maar voor mensen van boven de vijftig blijkt dit in de praktijk vaak een stuk moeilijker te zijn. Deze site is opgezet door een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van datingsites voor bepaalde leeftijdscategorieën.

Je zou misschien het idee hebben dat deze site gratis is maar dat is niet het geval. Het kost geld om ook echt gebruik te maken van deze site. Je kunt je wel gratis inschrijven maar hebt dan niet de mogelijkheid om zelf reacties te versturen of om ontvangen berichten te bekijken. Het lidmaatschap op deze site is in vergelijking met andere datingsites vrij duur en duurder dan op de meeste soortgelijke sites. Wij zijn niet dan ook niet echt de toevoegde waarde van deze site. Een gat in de markt is 50plusdating al lang niet meer en er zijn veel soortgelijke datingsites te vinden die kwalitatief even sterk zijn, meer leden hebben en goedkoper zijn in prijs. Dating 50-plus is een goede datingsite maar naar ons idee niet de beste keuze voor de 50plusser die op zoek is naar een nieuwe partner.

Dating 50plus

Plaats een reactie