Daten anno 2015

datingfotoAnno 2015 leven we in een hypermodern tijdperk. Onlangs hebben we nog een item geschreven over de opkomst van het online web en de nieuwe manieren van daten. De computer en het online web zorgt er voor dat iedereen een geschikte datingsite en date kan vinden. Ja iedereen vanaf 18 jaar oud, de maximale leeftijd is er simpelweg niet. Gelukkig ook maar, niemand verdiend het immers om alleen te zijn. We hebben zelfs “senioren datingsites” en zelfs speciale 80+ datingsites of voor mensen die hiv (aids) besmet zijn. Mensen die de dupe zijn geworden van deze ziekte kunnen zo nieuwe vriendschappen opdoen of een nieuwe partner ontmoeten. Mensen met een geestelijke of lichamelijk handicap kunnen ook op speciale datingsites terecht.

Tegenwoordig zijn er zoveel datingsites, hierdoor kan iedere single een geschikte datingsite proberen. Dit wilt zeggen: een datingsite die bij je past. Bijvoorbeeld een datingsite voor hoger opgeleiden, lange mensen, alleenstaande ouders, etnische dating, lesbisch, bi of homo, het maakt niet uit. Wanneer je op zoek bent naar een specifieke datingsite dan kun je die zeker vinden, met dank aan Google.

modelNatuurlijk kun je ook nog voor een “gewone” datingsite kiezen.  Het aanbod van datingsites is zo uitgebreid dat je haast wel gek zou zijn om zomaar voor een datingsite te kiezen. Stel jezelf eerst de vraag: wat je zoekt! Dit is echt erg belangrijk, je wilt immers een geschikte date vinden. Ben je op zoek naar een vaste relatie, huwelijkspartner of misschien wel enkel een slippertje? Veel mensen stellen deze vragen zich niet vooraf. Velen daten impulsief en krijgen later spijt van verkeerde keuzes. Daarom is het belangrijk om van je zoektocht naar een date géén blunder te maken…

Belangrijke vragen die je jezelf zeker moet stellen wanneer je wilt slagen in het vinden van een echte match! Een date vinden is makkelijk, een geschikt persoon die aan je wensen voldoet vaak minder makkelijk inde praktijk. Daarom is het van groot belang om in je profiel aan te geven waar je naar op zoek bent. Dit voorkomt dat personen reageren waar je helemaal niet op zit te wachten. Bijvoorbeeld een man die geen alleenstaande moeder wilt of een vrouw die geen brildragend persoon wilt. Je wensen kun je duidelijk uiten op je profiel, dit kost niks en zorgt voor succes. Gebruik je profiel dan ook als persoonlijke visitekaartje en zorg dat de informatie klopt en je vraag duidelijk is.

Een reactie plaatsen