Daten via Facebook?

liefdesocial
facebook dating

Facebooken we doen het bijna allemaal wel. De meeste mensen gebruiken het voor het onderhouden van contacten met kennissen en vrienden. Daten via Facebook klinkt dan ook logisch toch? Bijna iedereen doet het dus waarom ook niet?!

Simpelweg omdat Facebook het liever niet wilt. Sterker nog: het is niet toegestaan volgens de policy van Facebook, deze zegt enkel een sociaal netwerk te willen zijn voor mensen die elkander ook echt kennen, hetzij via werk, school, uitgaan of wat dan ook. De mensen die je dus toevoegt moet je dus ook echt kennen volgens de officiële regels van het bedrijf.

Lukraak mensen toevoegen, die je leuk vind, dit is dus niet de bedoeling. Toch gebeurd het misschien wel meer dan een miljoen keer per dag. Wanneer je meer dan  20 personen toevoegt dan moet je minimaal 25% je vriendschapsverzoeken accepteren. Wanneer veel mensen aangeven je niet te kennen, loop je het risico om geblokkeerd te worden. De eerste keer zal dit waarschijnlijk slechts een tijdelijke blokkade zijn. Echter wanneer het vaker gebeurd wordt de account op non actief gezet. Dit betekent dat je niet meer kunt inloggen en je vrienden geen berichten meer kunt versturen.Daten via Facebook

Op Facebook krijg je automatisch vriendschapsvoorstellen. Dit zijn vrienden van jouw vrienden, deze mag je onbeperkt toevoegen, zover wij weten. Mensen die je dus echt niet kent mag je ook niet toevoegen van Facebook waardoor daten niet kan (volgens de regels). Het kan erg gemakkelijk zijn om een nieuwe date te krijgen op deze manier. Op Facebook kun je ook zoeken naar speciale groepen voor het maken van nieuwe vrienden of een nieuwe liefde. Zoek bijvoorbeeld maar eens naar dating ontmoetingsplaats!

Een reactie plaatsen