Over datingmeting.nl

Dating MetingDatingMeting.nl is een onafhankelijke dating review website deze bestaat sinds 2010. De laatste jaren hebben we veel datingsites zien komen en gaan. Toen we begonnen kwamen er steeds meer datingsites bij.

Nu zien we laatste tijd dat het aantal datingsites in razend tempo afneemt. Veel datingsites gaan failliet of stoppen er mee. Dit alles komt omdat er meer dan 1000 datingsites in Nederland zijn. Het verschil zit hem in de innovatie en aantal leden van de datingsite. Daarbij komt dat veel mobiele datingsites en app’s de datingsites vervangen.

Wij informeren je graag over de gebreken op datingsites. Tevens geven wij je gratis advies over welke datingsite je het beste kunt kiezen. Wij zijn zowel positief als negatief over kleine, middelmatige als grote populaire datingsites. We willen de nadruk niet al te zeer leggen op onze mening. Daarom verzoeken wij jou als bezoeker om jou review ook achter te laten op de site. Wanneer veel mensen een gebruikersrecensie leveren dan kunnen alle bezoekers gemakkelijk een datingsite kiezen.

Zoals je kunt zien vermelden wij op datingmeting het altijd wanneer een datingsite fake is of niet goed werkt. Mocht je ontevreden zijn over een datingsite laat dan gerust je reactie achter. Alle reacties worden bekeken alvorens ze geplaatst worden. Dit vanwege soms grove taal, deze wij niet geschikt achten voor betrouwbare reviews. Mocht je vragen hebben kun je ook contact met ons opnemen. Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk proberen te beantwoorden.

2 gedachten over “Over datingmeting.nl”

 1. Hoi,

  Jullie hebben een leuke en waardevolle review geschreven over Studentsflirt.nl.
  Bedankt voor het schrijven van een review over onze datingsite!

  Hartelijke groet,
  Het team van Studentsflirt

 2. Hallo,

  Bedankt voor deze duidelijke site. Ik heb mijzelf via jullie aangemeld op Sexdatingstad en hier een paar redelijk aantrekkelijke zeer geile dames gevonden

  Groet,
  Coenos

Een reactie plaatsen