De minder leuke kant van internet

minderleukSteeds minder hebben mensen een relatie of trouwen zoals dat vroeger was. Hoe komt dat zal je jezelf nu misschien afvragen. Niet onterecht, het is je vast niet ontgaan dat we in een op zijn minst merkwaardige tijd leven! Zoals een cabaretier laatste zei: “Vroeger werkte je, als je niet genoeg geld had, kon je het simpelweg niet betalen/kopen. Vandaag de dag lijkt soms wel de mentaliteit te heersen: lenen of stelen.”  We leven in een luxe maatschappij die hele hoge eisen aan ons stelt. Zo is het ook met de vrouwen vandaag de dag. Veel vrouwen stellen hoge eisen aan hun toekomstige partner. De minder leuke kant van internet kun je zelf invullen…

De eeuw van de technologie, alsmaar nieuwe initiatieven die ons leven lijken te veraangenamen. We zijn allen gewend geraakt aan televisie en internet. Het heeft zeker ook een positief effect op ons leven, zeker het internet zoals we dat vandaag de dag kennen. Goedkoper winkelen online, snel informatie verkrijgen, weten wat er gebeurd in de wereld of het vinden van een nieuwe liefde online. Dit geluk is voor veel mensen weggelegd. Veel mensen vinden geen liefde via internet omdat ze voor de verkeerde datesites kiezen. Let op waar je date!

Helaas zorgt de televisie en internet niet enkel voor positieve dingen. Geweld en porno beïnvloed eigenlijk gewoon iedereen, en dat is geen goede ontwikkeling.  De jeugd word steeds grover, gewelddadiger en ongeïnteresseerd. Sommige mensen geloven dat we met het binnenhalen van de tv en de pc de deur wagenwijd hebben opgezet voor… We willen dan ook een oproep doen aan iedereen. Ben optimistisch maar realistisch! Niet alle informatie die je op internet vind klopt. Grote nieuwssites geven vaak verkeerde informatie(we hebben het niet over Nu!). Ditzelfde geldt voor dating en datingvergelijksites… Let altijd goed op dus!

Een reactie plaatsen