Depressie door geen liefde en seks

Piramide van Maslowe van Misschien herken je het wel als single zijnde: depressie en/of pessimisme. Het is niet te hopen voor je. Het werkt averechts, dit is gebleken uit onderzoek van date.com. Wanneer je eenmaal in een negatieve spiraal van depressie en seks terecht bent gekomen, moet je er zo gauw mogelijk weer uit zien te komen. Dit alles kun je gewoon zelf! Je hebt geen hulp van anderen nodig.  Een negatieve instelling staat een nieuwe liefde in de weg, dit is gebleken uit dit onderzoek. Logisch ook, niemand zit te wachten op iemand die negatief is. Ben een positief persoon!

Geen enkele vrijgezel zit te wachten op iemand die negatief is en de toekomst niet rooskleurig ziet. We willen immers allen graag gelukkig zijn! Wanneer je een relatie zou aangaan met iemand die negatief ingesteld is dan zal dit er vroeg of laat voor zorgen dat je zelf ook negatiever word. Een positief ingestelde partner daar in tegen zal er juist eerder voor zorgen dat je juist ook gelukkiger word. Uitgaande van de theorie van deze oud filosoof kun je niet van andere houden wanneer je niet van jezelf houd. Het is dus belangrijk om eerst van jezelf te houden voordat je aan een relatie begint.

Seksuele gezondheid is cruciaal voor een gelukkig leven. Dit is gebleken uit internationaal onderzoek uit Caïro 1994. Seksuologen en seksuele gezondheidswerkers hebben uitgelegd waarom dit belangrijk is. Volgens de piramide van Maslow is seks een essentiële basisbehoefte. Dit heeft veel te maken met vice, verse, de behoefte om geaccepteerd te worden, ook op seksueel vlak! Vroeger was het absoluut duidelijk dat seks buiten het huwelijk niet acceptabel was. In deze niettemin, men heeft vaak hele andere wensen en open relaties komen steeds vaker voor. Speciale datingsites hiervoor zijn er genoeg te vinden, bijvoorbeeld: Secondlove of Mijn geheime liefde.  Belangrijk is dat je zelf gelukkig bent in je relatie met je partner!

Een reactie plaatsen