Nederlanders en seks

liefdeWanneer je dacht dat Nederlanders veel seks hebben, sla je de plank volkomen mis… Uit recent uitgevoerd onderzoek is namelijk gebleken dat Nederlanders vaak (geheel) zonder seks zitten, of weinig seks hebben. Zeker de singles, omdat ze namelijk vaker lang single blijven. Ook hebben Nederlanders relatief veel minder seks dan onze mede-Europeanen.

Een tikkeltje vreemd misschien wel, Nederlanders zijn er toch niet vies van zou je denken?! Uit onderzoek is gebleken: Nederlanders en seks valt tegen in vergelijking met andere landen.

Nee, dat beweren we zeker niet! Een groot gedeelte (24%) van de ondervraagden geeft aan minimaal 3 keer per week seks te hebben. Weinig vinden wij maar blijkbaar vinden velen dit genoeg?!  Het merendeel van de ondervraagden (47%) geeft aan slechts 1 keer per week seks te hebben of minder! Opvallend is dat Nederlanders volgens dit onderzoek minder seks hebben de “gemiddelde Europeaan”. Italië staat bovenaan de lijst als het gaat om het aantal keren seks per week. Verder zijn het voornamelijk warme lander die vaker seks hebben dan de overige Europese landen.

Wat ook vermeldenswaardig is:Nederlanders komen er beroerd van af met een schrale 8ste plek. Degene die in een relatie zitten hebben dus relatief weinig seks met hun partner in Nederland. Het onderzoek geeft niet aan wat de oorzaken hier van zijn, wij kunnen er echter wel een aantal beredeneren: Het vaak niet gunstig gestelde klimaat in Nederland heeft geen positieve invloed op onze hormonen. Uiteraard hangt het ook af van andere factoren. Weet jij een mogelijke en verklaarbare reden, laat dan een reactie achter!

Een reactie plaatsen