Grote ronde billen zijn de mode!

dikkekontJe ziet en hoort bijna niks anders meer. Grote en ronde billen in videoclips, muziek en op de straat. Het lijkt wel of het nergens anders meer over gaat. Grote billen zijn helemaal in! Nu is het alleen nog wachten tot de vaak niet hetero zijnde modeontwerpers het door hebben. Hopelijk behoort dan anorexia definitief tot de verleden tijd. Het beeld dat modewereld probeert de geven klopt namelijk helemaal niet. De meeste mannen willen geen slanke vrouwen maar eentje met een pondje meer. Grote ronde billen zijn de mode!

Eeuwen lang werden mollige en zelfs dikke vrouwen als aantrekkelijk ervaren. Dit had simpelweg te maken met welvaart, wanneer je arm was dan kon je gewoon niet veel eten. Eten was dus een luxe, hoe anders is dat vandaag de dag? We leven in een ultramoderne maatschappij waarin eten en veiligheid door de meeste mensen als vanzelfsprekend wordt beschouwd.

Hoe komt het dat grote en ronde billen ineens zo in zijn? Vroeger waren toch kleine billen de mode?! Dat klopt maar dat is dus niet meer zo! De oorzaak hiervan is waarschijnlijk voornamelijk de muziek en videoclips. Je hebt vrijwel zeker de laatste zo’n clip voorbij zien komen zoals Bubble but of Wiggle.

Een reactie plaatsen