Nederlanders daten massaal gemengd

buitenlandsepartnerNederlanders die met Nederlanders daten, vroeger kon je eigenlijk gewoon niet anders. 50 Jaar geleden werd je als Nederlander zijnde vreemd aangekeken wanneer je met een buitenlandse partner over straat zou lopen. Vandaag de dag ligt dit lang niet meer zo gevoelig! Sterker nog, een gemengde relatie is zo’n beetje algemeen geaccepteerd lijkt wel. Het is een beeld wat we steeds vaker op straat zien.

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat steeds meer verschillende etnische nationaliteiten een relatie met elkander aangaan. Dit beeld zie je ook steeds vaker op de Nederlandse straten. Donkere mannen die blanke vrouwen versieren zonder schaamte, je ziet het dagelijks voorbij komen. Tevens zie je steeds vaker Arabische mannen zoals Turken en Marokkanen met de mooiste Nederlandse meiden samen. Vooral Marokkanen zijn gewild bij voor al jonge Nederlandse meiden. De ganse dag hoor je over het zogenaamde Marokkanenprobleem.

Wij zeggen niet dat het een probleem is maar bepaalde media en politieke partijen doen er graag aan mee. Jonge meiden denken hierdoor dat ze veilig zijn bij deze jongens en/of vinden het spannend. Nederlandse mannen zie je zeldzaam met een Arabische dame maar andersom wel. Nederlands accepteren het vaak maar dat geldt niet omgekeerd. Nederlandse mannen zie je wel vaak met Aziatische of donker getinte dames.

Een reactie plaatsen