Nederlandse mannen massaal aan buitenlandse vrouw

poolsDe open universiteit van Utrecht  kwam onlangs met een interessant persbericht naar buiten. Uit onderzoek is gebleken dat steeds meer Nederlandse mannen trouwen met een buitenlandse vrouw. Nu is het de grootste piek van de jaren 90 voorbij, toen was het aantal echt explosief vooral uit de Arabische landen. Sinds circa 1998 gelden en andere wetten en regels voor het binnenhalen van een buitenlandse vrouw. Echter door het toetreden van verschillende landen tot de EU is het makkelijker geworden om in Nederland te komen, tenminste voor degene uit de EU.

Uit deze onlangs gepubliceerde cijfers blijkt duidelijk dat er de laatste 3 jaar een enorme stagnering te zien is in het aantal huwelijken van Nederlanders met buitenlandse partners, voornamelijk uit de EU, op nummer 1 staat Polen (2013). Dat mannen met een buitenlandse vrouw willen trouwen is niet zo gek. Buitenlandse vrouwen uit Europa willen vaak naar Nederland komen. Dit omdat ze hier vaak betere woon en werk omstandigheden hebben dan in hun eigen land. Niks mis mee natuurlijk, voor niemand niet. Veel Nederlanders zijn blij met hun nieuwe Europese partner en andersom.

Wil je zelf ook een vrouw naar Nederland laten komen? Natuurlijk is het belangrijk dat je de juiste motieven hebt, een goede man te zijn! Verder is het belangrijk dat je aan een aantal eisen voldoet. Voor handige tips en meer info kun je het beste even kijken op de website van: Stichting buitenlandse partner

Top 5 landen immigranten NL (los van asielzoekers):

1. Polen
2. Bulgarije
3. Turkije
4. Marokko
5. Hongarije

Een reactie plaatsen