Speeddaten/flitsdaten in opkomst

Sspeeddatingpeeddaten schijnt de nieuwe rage te zijn, als we de speeddatingbureau’s mogen geloven tenminste. De media heeft er de laatste tijd ook veel aandacht aan geschonken, dat heeft zeker het één en ander in gang gezet. Misschien dat speeddaten dan nu echt meer in opkomst aan het komen is. Dat is nodig ook, het bestond al een paar jaar maar was niet zo gewild. Veel mensen willen online daten of doen dat al en staan open voor nieuwe methoden zoals speeddating. Nu diverse televisieprogramma’s het er over hebben gehad willen veel vrijgezellen het ook eens proberen. Niet geschoten is altijd mis immers.

De laatste jaren is er heel wat veranderd op het gebied van dating. Vroeger had je zo alleen standaard datingsites waarop je alleen berichten kon versturen. Later kwamen er allerlei nieuwe functies en mogelijkheden bij. Tegenwoordig heb je zoveel datingsites dat je haast niet meer kunt kiezen. Daarom is het goed dat er steeds nieuwe methoden worden ontdekt om te daten. Totaal willekeurige mensen ontmoeten dus.

Speeddaten is een vorm van daten waarin je op een dag/deel een x aantal totaal willekeurige mannen óf vrouwen gaat ontmoeten (in het echte leven). Dit gebeurd meestal op een speciale middag of avond in een restaurant of andere rustig plek. Hier ga je dan kennis maken met meestal 12, 20, of 25 singles die je nog nooit hebt gezien. De meeste van deze organisaties proberen om te kijken welke leeftijdscategorie het beste aansluit. Regelmatig worden er zogenoemde speeddatedagen georganiseerd, deze kun je vinden in de agenda’s van de speeddate-bureau’s. Zie rubriek: speeddating

Een reactie plaatsen