Truth or dare

datingspelTruth or dare, dit ken je vast wel van vroeger. Hierbij krijg je een vraag die je naar eerlijkheid moet beantwoorden of je moet een opdracht vervullen. Het spel is eigenlijk de dating van vandaag de dag. Dating zoals we deze kennen. Men krijgt mannen of vrouwen te zien en moet aangeven of deze “hot” or: “not” zijn. Allerlei concepten zijn hier op bedacht, beoordelen met cijfers, stemmen met ja of nee, spelletjes of chatten en webcammen met random personen.

Een tijd geleden was Chatroulette een echte hype. Voor degene die het niet kennen: Bij Chatroulette ontmoet je totaal willekeurig via de chat van deze site. Je weet van te voren nooit wie je volgende chatpartner wordt. Dit kunnen mannen of vrouwen zijn van jong tot oud. (Op sommige chatroulette websites kun je wel filteren op geslacht, leeftijd .e.d. maar dit is meestal betaald). Er komen dus allerlei nieuwe ideeën die er voor zorgen dat singles zin krijgen om nieuwe ontmoetingen aan te gaan, dan wel digitaal.

Veel mensen hebben de belangstelling om te daten. Wanneer ze zich hebben aangemeld begrijpen ze vaak niet helemaal hoe het werkt. Veel mensen denken bijvoorbeeld dat ze automatisch een date krijgen. Net zoals in het echte leven moet je op het www op zoek gaan naar kansen en die pakken. Wanneer je het goed aanpakt kun je snel nieuwe ontmoetingen krijgen. Je moet begrijpen hoe het in zijn werk gaat. Echter, sommige mensen zijn goed via internet met nieuwe ontmoeten, maar niet in het echte leven.

Het is bij datingsites dan ook belangrijk dat je jezelf identificeert, de ander moet zich aangetrokken voelen tot jou. Dit kun je doen door gepaste foto’s te gebruiken en een duidelijke profieltekst/oproep. Verder is het afhankelijk van de opzet van de datingsite en de invulling van profielen in combinatie met bereikbaarheid!

Een reactie plaatsen