Vreemdgaan is steeds meer in opkomst

lachtHet is je vast niet ontgaan dat de tijden zijn veranderd. We leven in een nieuw tijdperk waarin alles lijkt te kunnen en te mogen. Zowel mannen als vrouwen lopen half naakt over straat met de smartphone in de hand. Hiermee communiceren ze de ganse  dag en daar is nog niks mee. Doordat we allen graag van gemak en plezier worden voorzien doen we er massaal aan mee.

Ken jij iemand zonder mobiele telefoon of computer? Deze kunnen geheel anoniem worden gebruikt. Zo kun je een wachtwoord instellen op je pc of gsm. Hierdoor kun je discreet nieuwe contacten maken of onderhouden. Wanneer je vroeger iemand zocht om mee vreemd te gaan dan was dat lang niet altijd makkelijk. Vandaag de dag echter is vreemdgaan heel gemakkelijk.

verleidingHet internet biedt ons de mogelijkheid om snel het eerste contact te leggen, vervolgens kan het anoniem onderhouden worden door de smartphone. Nu is het niet gek dat steeds meer mensen vreemdgaan, ook al is dit van alle tijden. Dit heeft veel te maken met de media. Op de televisie en radio komt continu reclame voorbij over vreemdgaan. Mensen worden echt overgehaald om vreemd te gaan. Ze worden verleid, keer op keer en op den duur doen ze het. Het vinden van iemand om mee vreemd te gaan is makkelijk. Net zoals in het echte leven kun je makkelijker iemand versieren wanneer je een relatie hebt dan zonder. Wanneer je zelfverzekerd bent dan heeft dan heeft dat een positief effect op de aantrekkingskracht van vrouwen.

Nu willen wij je zeker niet aansporen om vreemd te gaan. Het is niet alleen maar rozenkleur en maneschijn. Veel mensen die in een relatie zitten en vreemdgaan krijgen hier later spijt van. De mensen op televisie willen dat je vreemdgaat. Op de vraag of het normaal is willen wij ons niet uitlaten. Ieder moet voor zichzelf uitmaken of hij of zij dit wilt doen.

Een reactie plaatsen