Weinig keus voor hoger opgeleide single

Hoger opgeleiden singlesMisschien heb je het wel eens op de tv of radio gehoord: reclames van hoger opgeleiden datingsites. In Nederland leven duizenden hoger opgeleiden. Volgens het Centraal bureau voor de Statistiek hebben we maar liefst 1.2 miljoen hoger opgeleiden in Nederland wonen. Hierbij wordt uitgegaan van een minimale educatie op HBO niveau. Een groot gedeelte van deze hoger opgeleiden heeft geen relatie, laat staan tijd hiervoor. Het is (nog) onbekend hoeveel Nederlanders van deze bevolkingsgroep nog vrijgezel is, hoogstwaarschijnlijk is dit hoog.

Hoger opgeleiden anno 2015 hebben namelijk vaak een druk bestaan. Zeker de jonge generatie deze het werken moet combineren met pittige studies. Hard werken, contacten onderhouden en genieten van het leven, het kan niet altijd tegelijk. Niet iedere hoger opgeleide heeft tijd om een nieuwe relatie aan te gaan. Aangezien Nederland zoveel hoger opgeleiden telt, zou je verwachten dat er veel hoger opgeleiden datingsites zijn. Dit is echter helemaal niet het geval in Nederland of België.

Je kunt enkel kiezen tussen een tiental aanbieders waarvan er maar een paar echt populair zijn. De hoger opgeleiden kunnen gelukkig wel terecht op serieuze en betrouwbare datingsites. De datingsites die je kent van de reclames zijn betrouwbaar, de prijzen variëren van normaal tot duur.

Als hoger opgeleide hoef je niet perse te kiezen voor een hoger opgeleide datingsite. In de praktijk zie je namelijk haast net zoveel hoger opgeleiden op andere grote datingsites die je kent van de reclames. De meeste mensen schrijven zich spontaan in zonder hier vooraf over na te denken. Niet slim, van te voren eisen stellen aan je date is echt een aanrader. Niet iedereen krijgt direct reacties van kandidaten die aan de wensen en/of eisen voldoen.

Een reactie plaatsen