Datingvrienden

datingvriendenDatingvrienden is een plek waar je online nieuwe vrienden kunt ontmoeten! Tenminste dat zou de bedoeling moeten zijn. Helaas zit de site ramvol met fictieve profielen waardoor het vinden van nieuwe vriendenschappen vrijwel ongmogelijk blijkt te zijn. Wanneer je graag veel geld wilt betalen om berichten te versturen dan moet je de site proberen. Dat mag zijn voor een kortdurige vrijblijvende vriendschap of voor meer…. Veel menen gebruiken deze site om nieuwe vriendn te leren kennen. Dit kan je doen door andere mensen een leuk berichtje te sturen. Dat mogen natuurlijk zowel mannen als vrouwen zijn.

Op deze website kun je snel in contact komen met leuke mensen uit jouw regio. Dit kan echt puur vrijblijvend voor vriendschap zijn. Veel mensen (voornamelijk mannen) willen die ook graag gebruiken om seksuele contacten mee op te doen. Al hoewel dit niet de bedoeling van de site is vind de site het geen probleem. Of je hier wel of niet zin in hebt dat laten we natuurlijk aan jou over. De site is in ieder geval vrij bekend en wordt dus zowel voor beide doeleinden gebruikt. Prettig is dat een gratis aanmelding voldoende is om in contact te kunnen komen met mensen die aangeven geïnteresseerd te zijn in jou. Zij kunnen jou een bericht sturen zonder dat jij daarvoor hoeft te betalen.

Wanneer je zelf een bericht wilt sturen naar iemand dan betaal je wel hier voor. Geen torenhoge kosten voor een lidmaatschap hier. Je betaald een klein bedrag per berichtje dat je verstuurd naar anderen. Dat moet ook wel om iedereen gebruik te kunnen laten maken van deze handige manier om nieuwe mensen te leren kennen. Jammer alleen dat vrijwel alle profielen niet echt zijn en gewoon van het internet zijn geplukt.

Datingvrienden

Een reactie plaatsen