E matching

ematchingE Matching ken je vast wel van de reclames op de tv of van de reclameposters op het station. De site heeft een aantal leuke reclamecampagnes gevoerd waardoor ze razend bekend zijn geworden.

Deze datingsite is specifiek bedoelt voor hoger opgeleiden singles. Hiermee wordt bedoelt iedereen met een HBO of universitaire opleiding. Na aanmelding kun je direct een profiel maken op de grootste hoger opgeleiden datingsite van Nederland. Hiermee kun je gratis reacties ontvangen en hierop antwoorden. Deze site is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg en staat garant voor betrouwbare dating.

Het is prima mogelijk om gratis gebruik te kunnen maken van de site. Echter heb je dan alleen beperkte mogelijkheden tot het vinden van een nieuwe partner. Dit omdat je alleen kunt reageren op berichten die je ontvangen hebt als gratis lid.  Zodra je zelf berichten wilt gaan sturen naar singles die jou aanspreken dan moet je een abonnement nodig. Dit is geen verplichting maar is wel een tip als je echt een hoger opgeleide partner zoeken. Het lidmaatschap is al mogelijk vanaf 1 maand en biedt naast onbeperkt gratis berichten sturen vele extra opties. Deze site is dus echt alleen bedoelt voor singles met minimaal een afgeronde HBO opleiding!

E matching

2 gedachten over “E matching”

  1. Als de datingsite voor hoogopgeleide mensen is, zou ik als hoger opgeleide datingsite beginnen met het plaatsen van een taalkundig correcte omschrijving. Ik ben na het lezen van de eerste twee alinea’s gestopt. Aanbeveling: verwijder de taalfouten die in de tekst staan. Jammer, want dat zegt volgens mij al genoeg over de werkwijze van de datingsite Ematching.

  2. Heb deze site wel op de radio gehoord. Wel kieskeurige dames hier moet ik zeggen, al ben ik zelf ook best kieskeurig

Een reactie plaatsen