Elite dating Nederland

Elite datingElite dating Nederland hebben we in de rubriek speciaal geplaatst. Het was even wikken en wegen waar deze site het beste thuishoorde. Na goed lezen op de site en het zelf testen vonden we dat deze toch het beste in deze rubriek thuis hoorde. We twijfelde of we deze misschien moesten toevoegen aan hoger opgeleiden dating. Deze site is echter niet alleen bedoelt voor hoger opgeleiden maar ook voor deze doelgroep.

Vooral mensen die een gezond en financieel goed leven hebben doen mee aan deze datingsite. Het is dus eigenlijk een beetje een high class dating maar niet afgesloten. Omdat iedereen mee mag doen kan je niet spreken van een specifieke doelgroep of genre. Duidelijk is wel dat er veel hoger opgeleiden singles op de site staan net zoals singles met een goed verdiende job.

Je kunt op deze site terecht voor het vinden van nieuwe vriendschappen of een liefdespartner. De site heeft het zelf veel over woorden als vertroebelen en liefde waarmee ze duidelijk willen maken dat dit een warme datin is gericht op de lange termijn liefdesrelatie. Je kunt eerst gratis een profiel maken en de andere leden bekijken wanneer je een goede indruk wilt krijgen. In contact komen met andere singles is er niet bij als gratis deelnemer.

Alleen mensen die een betaald lidmaatschap vanaf 1 maand afsluiten kunnen ook daadwerkelijk nieuwe contacten maken en afspraken krijgen. Nadeel van de site is dan ook dat het gratis niet gebruiken is. Gratis leden kunnen namelijk alleen profielen bekijken en geen contact leggen. Tijdens het gratis gebruiken van de site viel het ons op dat de site goed werkt en simpel te gebruiken is. Je moet jezelf wel eerst registreren alvorens je andere vrijgezellen op de Elite dating kunt bekijken.

Elite dating Nederland

Een reactie plaatsen