Friendscout24

Friendscout24Friendscout24 was ooit één van de grootste datingsites van Nederland. Tegenwoordig is deze dating behoorlijk afgezwakt in ledenaantal maar misschien wel het meest in betrouwbaarheid. Deze site was ooit een hoogstandje op het gebied van dating. Doordat singles in de beginfase van deze site nog volledig gratis konden deze werd deze site al zeer snel een hit.

Een paar geleden is de site overgenomen door een commercieel bedrijf en kwamen de commerciële motieven om de hoek kijken. Al snel moest men voortaan diep in de buidel tasten als men tot het maken van een afspraak wou overgaan. Er werd een lidmaatschap ingevoerd wat zeker niet goedkoop was voor die tijd. Bepaalde mannen bleven hier daten maar voor de vrouwen was het snel gedaan met de pret. Hierdoor ontstond een enorm groot verschil tussen het aantal mannelijke en vrouwelijke deelnemers. Waarbij de mannelijke deelnemers vanzelfsprekend in de overgrote meerderheid waren. Deze vertegenwoordigen nog steeds het huidige aanbod.Het lidmaatschap is nog steeds een vereiste wanneer men in contact wilt gaan treden met andere leden van deze afgewaardeerde datingsite.

Al hoewel deze datingsite alle functies heeft ingebouwd zoals ook chatten is het wel een die enigszins waar geeft voor je geld. Als je echter op zoek bent naar vriendschap is het de vraag of het dat waard is. Voor een paar tientjes heb je ook een leuke avond uit. Als het verkeerd uitpakt heb je altijd nog goed gedronken en gegeten en wie weet nog een leuke avond gehad ook. Vroeger was het echt een goede site maar nu een tikje minder.

Friendscout24>

Een reactie plaatsen