Gayparship

Gayparship is een website van het bekende Parship die helemaal gericht is op gays. Het is 1 van de grootste gay dating websites van Nederland en ook binnen Europa. Je kan hier dus zowel terecht voor een gay partner in Nederland als in het buitenland.

Gayparship.nl claimt dat 38% van hun leden daadwerkelijk een relatie vind via de website. Ook zou maarliefts 76% van de leden hoog opgeleid zijn. En 85% van de leden is 30%. Dit geeft een beeld dat er vooral serieuze mannen aktief zijn op de website die daadwerkelijk opzoek zijn naar een nieuwe relatie.

Daten via de website kan veilig en anoniem. Dit is een kenmerk dat voorop staat bij de website. Ze zijn ook lid van thuiswinkel en hebben hier een officieel waarborg van. Daarnaast keuren ze alle profielen op de website handmatig. Dit is erg fijn voor leden, want zo worden fake profielen aktief geweerd.

Op de website vind je een erg uitgebreid matchings systeem. Hiermee kun je gemakkelijk kijken welke leden er mogelijk bij je passen. Het is een erg geavanceerd systeem. Je vult er persoonlijksheidstest in. Daarna word er een gepersonaliseerd rapport gemaakt waarmee je kunt kijken hoe goed je bij een ander past. Natuurlijk klopt dit niet altijd, maar toch is dit erg leuk gedaan en kan het je zeker helpen om leden te vinden die mogelijk goed bij je passen, omdat jullie dezelfde interesses tonen of jullie in elkaar zoek profiel vallen.

Als je de website bezoekt zie je onderaan diverse succes verhalen van mensen die hun partner via Gayparship hebben gevonden. Altijd leuk om te lezen hoe een liefde kan ontstaan via internet en kan uitgroeien tot iets erg moois. Ook vind je wat nuttige adviezen op de website die je mogelijk kunnen helpen bij het vinden van een geschikte partner via de website.

Gayparship

Een reactie plaatsen