Geluk voor twee

Geluk voor tweeGelukvoortwee.nl herken je misschien wel aan het logo van de reclames op TV.  Bent u op zoek naar die bijzondere vriendschap of lieve partner? Iemand met wie u samen kunt genieten of uw leven kunt delen. Geluk voor 2 lijkt heel erg op een datingsite maar is dit niet. Deze is zelfs niet met een computer te gebruiken maar is wel een datingdienst. Dit is wel een datinglijn die speciaal gemaakt is voor 50plussers.

Alle 50plussers die op zoek zijn naar een relatie of vriendschap zijn welkom. Geluk voor twee werkt met een zelf ontwikkeld systeem om u te matchen aan andere 50plussers. Wilt u daten via Geluk voor twee? Dit kan door te bellen op het servicenummer 0909-0900, dit kost €0,90 per minuut, exclusief telefoonkosten. Aanmelden op een datingsite van Gelukvoortwee.nl hoeft dus niet en daten werkt enkel via het betaalde contactnummer. Let op: deze dienst is niet in België te gebruiken!

Bewust is er gekozen om het daten via de telefoon te doen. Dit omdat via de stem al snel een conclusie kan worden getrokken of de persoon wel of niet interessant is. Wanneer er een klik is dan blijf je in gesprek, zo niet dan ga je door naar de volgende gesprekspartner of hang je op. Hoe werkt het? Je belt het nummer en krijgt nu optie: het maken van een profiel. Nu worden er 11 vragen aan je gesteld die je moet beantwoorden om je profiel samen te kunnen stellen. Optie 2: berichten luisteren en reacties achter laten. Optie 3: Berichten beluisteren. Optie 4: Reacties beluisteren, Optie 5: Maken van een nieuw profiel en Optie 6: Blinddaten.

Geluk voor twee

1 gedachte over “Geluk voor twee”

Plaats een reactie