Grindr

 Grindr is een app waarmee homoseksuele mensen met elkaar kunnen chatten en dates kunnen regelen. Grindr.com is één van de populairste apps in de gay wereld.

De app is gericht op mannen. Meer dan tien miljoen mannen gebruiken de homo app.

Gratis daten op Grindr

Het gebruik van de app is gratis en kun je gratis downloaden in de app store. De app kun je zowel gebruiken met ios wanneer je een iphone hebt, als met een android toestel.

Het daten werkt met het bekende swipen. Wanneer je een foto leuk vindt swipe je naar links en vindt je iemand maar niks dan swipe je gewoon naar rechts. Als je een match hebt gevonden kun je berichten sturen naar elkaar en met elkaar een date afspreken.

Heel snel een date

 

Uit ervaring van andere gebruikers horen we dat je erg snel een leuke date kunt regelen op Grindr. We horen van homo seksuele mannen dat ze op een zaterdag nacht als ze willen zo binnen een kwartier bij iemand in bed kunnen belanden. Dit hangt natuurlijk helemaal van jezelf af en waar je naar opzoek bent. Wil je echt een serieuze relatie vinden via de app of ben je gewoon opzoek naar een avontuurtje? Het is allemaal mogelijk met deze app en het wordt wereldwijd gebruikt, dus ook in het buitenland kun je de app gebruiken wanneer je zin hebt in een hete nacht.

Grindr

Een reactie plaatsen