Het grandcafe

hetgrandcafeHet grand cafe is misschien wel de gezelligste datingsite van Nederland. De site heeft dan ook de terechte slogan: “Het leukste single café van Nederland”. We kunnen zeggen terecht want we hebben ons hier ook zelf aangemeld en het is echt een gezellige ontmoetingsplaats. We moesten even nadenken in welke rubriek dit het beste past, algemene of senioren dating. We hebben voor het laatste gekozen al hoewel het niet echt een senioren datingsite is. Deze site is voor iedereen van 35 jaar en ouder!

Je kunt meedoen door je gratis in te schrijven. Dit doe je door een uitgebreide vragenlijst te beantwoorden. Geen vervelende vragen maar verschillende soorten vragen die niet vervelend zijn om in te vullen. Nadat je dit hebt gedaan wordt je automatisch gekoppeld aan ander leden. Mensen die goed bij jou passen aan hand voor de door jou ingevulde informatie worden aan je voorgesteld. Dit gebeurd ook andersom en zo hoef je niet zelf op zoek te gaan maar kun je gewoon reageren op de matches die je het meeste aanspreken.

Hier kun je andere mensen leren kennen door het versturen van berichten maar ook door de live chatbox. Je hebt verschillende chatruimtes waar je terecht kunt. Normaal gesproken heb je  hier een betaald lidmaatschap voor nodig. De site heeft nu een hele leuke actie. Iedereen die zich nu gratis inschrijft kan 2 maanden onbeperkt gebruik maken van de site.

Je kunt dus 2 maanden lang onbeperkt gratis berichten lezen, versturen en zoveel chatten als je maar wilt. Als dit lidmaatschap afgelopen is dan word je weer gewoon gratis lid, geen automatische verlening of verplichting dus. Mocht je daarna lid willen worden dan is dat ook niet duur, je betaald voor 3 maanden nog geen 15 euro. Regelmatig organiseren ze ook leuke uitjes voor singles. Dit zijn een soort van speeddatedagen of avonden waarop je met een drankje andere singles kunt leren kennen. Zo nu en dan worden er ook bijzondere activiteiten georganiseerd. Dit is dus een site waarop je voor weinig geld veel kunt doen en nu de eerste 2 maanden helemaal gratis te proberen met alles er op en er aan!

Het Grand Café

1 gedachte over “Het grandcafe”

Plaats een reactie