Hete profielen

hete profielenHete profielen is een beetje antieke site die al jaren lang niet meer van uiterlijk of manier van daten veranderd is. Dit was 10 jaar geleden zo’n beetje de enige site waarop je een seksdate kon vinden in Nederland.

Hier kun je nog steeds vrij snel een date score. Dit omdat deze dagelijks gebruikt wordt door vele duizenden mannen, vrouwen, stellen en shemales, zowel uit Nederland als België. Hierbij spelen een aantal factoren een belangrijke rol: jouw profiel (oproep + foto), toeval en natuurlijk ook geluk. Dagelijks zijn er duizenden vrouwen actief op zoek naar een sexdate via deze site, door de enorme diversiteit grote kans op leuke ontmoetingen.

Deze site is gratis te gebruiken je betaald alleen per bericht dat je verstuurd, dit kan vanaf zo’n 50 cent per bericht. Helaas zijn er hier veel meer mannen aanwezig dan vrouwen. Wanneer je geen goed profiel hebt gemaakt kan het lang duren voordat je een date krijgt. Toch is dit al met al nog een van de weinige betrouwbare aanbieders denken wij.

Deze site is samen met Neukoproepjes &  Flirtplek de grootste datingsite op het gebied van 18+ dating tenminste. Doordat ze al ruim 10 jaar bestaan en zijn verschillende keren in onderzoeken getest en meestal met goed eindcijfer. Een persoonlijke aanmelding is niet nodig bij deze. Je moet je wel inschrijven maar dit is gratis en vrijblijvend. Geen kosten zijn er verbonden aan het maken van een oproep op deze site. Je kunt ook met mate gratis berichten lezen en versturen, een date vinden is hier zeer goed mogelijk.

Hete profielen

3 gedachten over “Hete profielen”

  1. Hallo ik ben Saskia en sta sinds een paar dagen ook op deze site. Heel veel reacties van vervelende mannen maar er zitten er gelukkig ook goede bij. Heb nu afspraak gehad met een zeer groot geschapen jongeman waarvan ik z´n naam en leeftijd alweer vergeten ben. Is niet erg was goed voor 1 keer voor mij was te groot voor vaker

  2. Eej wat een fijne site is dit! Veel aangename dames mogen ontmoeten door heteprofielen.nl

Een reactie plaatsen