IfindU

Ifindu.nlIfindU.nl daar moet je voor oppassen! Deze site staat boordevol met fakeprofielen. Je kunt de plaatjes terugvinden op Google image search en zodoende er achter komen dat bijna alle vrouwen op deze site gewoon van het internet zijn geplukt. Deze afbeelding zoeker is een goede tip wanneer je het vermoeden dat een site gebruikt maakt van foute profielen.

Wanneer je dus een foute foto tegenkomt en het niet vertrouwd, controleer dit dan altijd eerst eventjes snel. Wij hebben het vermoeden dat er op deze site veel meer fictieve profielen staan dan echte. De meeste vrouwen zijn gewoon van andere sites afgepakt en als date zoekende op de site geplaatst. Je hebt dit waarschijnlijk al snel in de gaten wanneer je een vluchtige blik werpt op de site. de meeste dames zijn echte modelletjes waarvan het onwaarschijnlijk is dat ze een date zoeken.

Positief punt aan de site zijn een paar interessante artikelen die ze op het datingblog hebben staan. Dingen over verliefdheid, dating, versiertips en dergelijke. Je kunt gratis aanmelden op deze site maar hier geen berichten mee versturen. Je betaald voor ieder bericht dat je verstuurd een aparte vergoeding. Wanneer je bijvoorbeeld 100 berichten verstuurd kost je dat 100 euro.

I find u

9 gedachten over “IfindU”

 1. Vind het wel heel vervelend dat je al enkele dagen je regio niet meer kan invullen.Je kan enkel nog Amsterdam of overal invullen.Sommige zeggen dat je moet aanvaarden welke regio u zich bevind,maar dat aanvaarden komt er bij mij niet op,dus ben verplicht van als regio overal te zetten.Waarom niet meer met die
  kaart?

 2. Het is een tijdje dat ik de locatie niet meer kan kiezen. En als ik er op geraak wordt plots de toegang geweigerd. Hoe komt dit?

 3. Dag Bullchat,
  kan vanaf 21:00 uur op 1/9/18 niet meer inloggen, is dat mogelijk storing aan jullie zijde ?
  Kunt u dat svp oplossen.

  bvd Peter

Een reactie plaatsen