ishotmyself

ishotmyself Ishotmyself is een gratis community waar iedereen zijn of haar sex fotos kan plaatsen. Ook kun je er videos delen en deze gratis bekijken. Er zijn erg veel gewillige amateurs te vinden op deze website. I Shot Myself heeft erg veel leden, omdat de website helemaal gratis is.

Let wel op wat je deelt op I shot myself

Vindt je het leuk om zelf sex fotos en videos te delen? Of ben je meer een kijker, dan ben je zeker op de juiste plek op deze website. Er zijn weinig negatieve ervaringen te vinden over ishotmyself.nl, fakers worden op deze website aktief verwijderd. Je zult deze dan ook weinig tot niet tegen komen op deze website.

Bedenk wel dat alles wat je deelt vrij op internet komt. Wellicht kun je in de toekomst problemen ondervinden als er naak fotos van jou op het internet circuleren. Het kan daarom handig zijn om fotos die je plaats, onherkenbaar te maken, door bijvoorbeeld een master te dragen of je gezicht te vervagen met photoshop of een ander programmma.

De website is vooral gericht op bezoekers uit Nederland en Belgie. In korte tijd is de website enorm bekend geworden en onze verwachting is dat deze site zeker blijft groeien.

Ishotmyself

5 gedachten over “ishotmyself”

 1. veel leuke cougar vrouwen hier te vinden, echte amateurs opzoek naar sex, kan ishotmyself zeker aanbevelen als je geen zin hebt om overal voor te moeten betalen

 2. best gave site i shot my self. Altijd wel wat te vinden, maar echt daten is toch wel lastig. Die vrouwen kicken er gewoon op om daar bekeken te worden

 3. ik wil graag een nummertje maken voor niks kom zelfs naar je toe als je in het west land woont ik hiou van dieren en van auto’s en ik lust een glaasje

 4. Goeie site, jammer van de fakers en aandacht geile dames, die zogenaamd alles doen, maar na mailcontact je eerst alles beloven en vervolgens niks meer doen je blokkeren of hun profiel verwijderen, ik heb genoeg voorbeelden.
  Nogmaals prima site met veel mogelijkheden, maar word verziekt door aandachtshoeren

 5. Veel fake hier. 95% van de “vrouwen” profieltjes hier is gewoon een kerel (die foto’s van zijn (ex-) vrouw/vriendin plaatst.
  Ook de zogenaamde “koppels” zijn gewone mannen die foto’s van hun (ex-) vriendin/vrouw plaatsen.

  Mannen geven dus punten aan een vrouw of stel dat eigenlijk gewoon een man is.
  Een grote mannenclub dus..dat die kerels hier nog intrappen …hahaha

Een reactie plaatsen