Lach.nl

lachLach.nl is enkel voor de 50-plussers in Nederland en België. Iedere gratis deelnemer kan 5 dagen onbeperkt gratis daten op de site (zonder verplichtingen). Dit gebeurd automatisch bij de gratis aanmelding.

Op de homepagina geven ze al aan dat de meeste ouderen nog maar 10 keer per dag lachen. Terwijl een jonge kind meer dan 400 keer per dag lacht. Lach.nl focust zich op vijftig plussers die niet per definitie een date willen. Het gaat hen meer om het feit dat deze mensen optimistischer worden. De homepagina ziet er rustgevend uit en de slogan klinkt ook positief en realistisch, namelijk: “Nieuwe vrienden is nieuw plezier”. Je zou eigenlijk kunnen en mogen zeggen dat de 50-plussers meer levenservaring hebben waardoor zij beter weten hoe zij plezier kunnen ervaren in het leven.

De logo heeft naar onze mening veel weg van lexa.nl. Maar verder hebben deze sites weinig overeenkomsten. Het aanmelden en versturen van een x aantal berichten is gratis. Verder is het ook mogelijk gratis matches te bezichtigen. Besluit je echter meer te willen reageren dan kun je kiezen tussen enkele abonnementen. Deze zijn redelijk goedkoop in vergelijking met andere datingsites. De vijftigplussers zijn ook voorzichtiger bij het maken van een keus. Zij zijn namelijk al op leeftijd en willen het liefst zo min mogelijk risico’s nemen bij het aangaan van een relatie. Dus je zou zeggen dat zij een hogere match score hebben dan de jongeren. Let er op dat deze site slechts beperkt gratis. Enkel het aanmelden is gratis daarna zijn er kosten voor het gebruik maken van de datingsite.

De vraag is namelijk : Kun je alleen maar gelukkig worden als je een partner kiest met een kleine leeftijdsverschil ? Het antwoord is NEE. De slagingskans is uiteraard wel hoger, echter is elke persoon anders. We adviseren daarom de 50-plussers een bredere visie te hebben en niet alleen te richten op leeftijdsgenoten. Ook jongeren kunnen je laten stralen en gelukkig maken wanneer je met hen om gaat. Je hoeft natuurlijk niet te trouwen met iemand of een relatie aan te gaan zodat je gelukkig bent. Het gaat er namelijk om dat je mensen om je heen hebt die je positief door het leven laten gaan.

Lach

3 gedachten over “Lach.nl”

Plaats een reactie