Match dating

matchdatingMatch dating wil singles online met elkaar laten matchen voor een date in het echte leven. Dit doen ze door een zelf bedacht systeem wat niet uniek is maar wel bewezen succesvol kan zijn. Dit werkt als volgt: Bij de aanmelding vul je jouw persoonlijke gegevens in maar daarbij ook je wensen voor het vinden van een partner. Tevens vermeld je persoonlijke interesses, hobby’s, sporten. Als je dit gedaan hebt dan word je gevraagd om een uitgebreide vragenlijst in te vullen. Dit neemt zo’n 10 tot 20 minuten tijd in beslag. Direct zodra de site deze gegevens heeft gaat deze kijken welke leden er goed bij jouw gegevens passen. Dit mag overigens zowel voor het vinden van vriendschappen, relatie als huwelijkspartner gebruikt worden, dating voor vrijwel elk doeleinde dus!

De bedoeling van deze site is dat je iemand vind die bij je past. Dit doen ze dus door gebruik te maken van online matching. De meningen zijn er erg over verdeeld of dit goed werkt. Feit is wel dat je op een subtiele en onopdringerige manier voorgesteld wordt aan kandidaten. Of dit de geschikte singles zijn voor jou dat weet je van te voren toch niet voordat je ze hebt gezien. Doordat jij en zij een e-mail ontvangen over dat ze een nieuwe match hebben is het ijs gebroken. Deze ijsbreker kan er dus voor zorgen dat je snel leuke reacties krijgt als je een populaire man of vrouw bent. Wie weet ontvang je al snel een bericht van een man of vrouw die jou misschien wel ziet zitten.

Pluspunt is dat het een verfrissende dating is. Veel echte profielen op deze site en waarschijnlijk weinig fake. Klein minpunt is dat er niet veel vrouwen op zoek zijn naar een date. Betalen voor deze dating is wel een vereiste om berichten te kunnen versturen. Men kan kiezen voor verschillende betaalde lidmaatschappen. Alvorens kan men gratis kijken hoe de site bevalt, gelimiteerd!

Match dating

Een reactie plaatsen