Match 4 me

match4meMatch 4 me noemt zichzelf de serieuze datingsite van Nederland. Beter gezegd zou zijn de serieuze datingsite voor hoger opgeleid Nederland. De leden op deze site zijn hoger opgeleid dan gemiddeld en zijn op zoek naar een hoog opgeleide partner.

Dit is een commerciële datingsite die het als haar roeping ziet om half opgeleid Nederland aangemeld te krijgen. Ze hebben dan natuurlijk ook wat te bieden. Zonder twijfel is dit de grootste hoog opgeleiden datingsite van Nederland! Op deze site vind je dan ook ontzettend veel hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een partner.

Iedereen mag meedoen, mits in het bezit van minimaal een afgeronde HBO opleiding. Het grootste gedeelte die op deze site een nieuwe partner zoekt wil een langdurige relatie. De intenties moeten dan ook serieus zijn om op deze site te kunnen slagen. Dit kan met een gratis lidmaatschap maar werkt stukken beter wanneer men kiest voor het betaalde lidmaatschap. Dit is niet duur, zie ook de prijzen van de datingsite in deze review.

Gratis inschrijven is zonder verplichtingen en het overwegen waard. Dit omdat je als gratis lid toegang krijgt tot de datingsite. Weliswaar beperkt maar je kunt een goede indruk krijgen of dit goed kan werken voor jou persoonlijk. Je kunt ook de reacties van andere leden lezen. Ook is er een heus datingblog waarop je handige tips en goede artikelen vind over interessante zaken gerelateerd aan daten voor hoger opgeleiden.

Match4Me

1 gedachte over “Match 4 me

  1. Zit al even op match4me. Voor mij werkt de site niet. Inderdaad alleen hoger opgeleide die niet willen van een simpele burger. Dacht hier wel eventjes een leuk zakenvrouwtje aan de haak te kunnen slaan maar mooi niet. Als je geen geld hebt blijf hier dan weg. Ze zijn hier allemaal opzoek naar een succesvolle zakenman.

Een reactie plaatsen