Met Jou

metjouEen erg goed ogende datingsite is MetJou. Je zou bijna zin krijgen om verliefd te worden als je de site bezoekt, dat is natuurlijk ook de bedoeling!

Of dat nou echt gaat lukken, dat weet je natuurlijk nooit van te voren. Wie niet waagt, wie niet wint. Dagelijks zijn er 500 mensen die het via MetJou een kans geven en zich gratis aanmelden op deze datingsite. Dit kan zijn voor het vinden van een date, vriendschap, relatie tot zelfs huwelijkspartner aan toe.

Deze site is van de nieuwe garde en heeft goed nagedacht over hoe daten voor iedereen prettig maar vooral goed toepasbaar kan zijn. Daarom is er gekozen voor een professionele datingsite met alle opties maar van dien die je jezelf voor ogen zou kunnen houden. Dit alles zonder het ingewikkeld te maken, goed punt dus! Pluspunt is ook de live chat waarmee je direct in contact kunt komen met nieuwe mensen. Klein minpunt is dat de chat niet altijd even druk is. Ondanks dat er al bijna 16000 mensen aangemeld zijn is er soms niks te doen op de chat. Toch is het een leuke functie waarvan dankbaar gebruik wordt gemaakt.

Denk niet dat MetJou een site is die alleen bedoelt is voor jongeren. Iedereen mag meedoen en niemand wordt uitgesloten. Feit is wel dat er meer jonge deelnemers dan oudere zijn. Laat je dit niet tegenhouden als je in de 30 bent maar als je rond de 50 bent…

Met jou

1 gedachte over “Met Jou”

  1. Ik heet simon 60jaar vrijgezel woon alleen 169cm 69kg ik zoek een vrouw voor sex is deze site goed voor mij?

Een reactie plaatsen