Mooie of lieve vrouw?

mooievrouwdatenVerschillende televisieprogramma’s en onderzoekers hebben het onderzocht: “Hoe belangrijk vinden wij uiterlijk en wat voor rol speelt het?” Daten, zonder vooroordelen heeft zijn voordelen bewezen in programma’s zoals Dating in the dark. Wie alleen naar de buitenkant kijkt, loopt waarschijnlijk tegen de lamp en treft de verkeerde date. Het uiterlijk vinden de meeste mensen nou eenmaal heel erg belangrijk. Maar, waarom en is het ook echt beter?

Veel singles die een relatie zoeken hechten eigenlijk veel meer waarde aan de karaktereigenschappen, persoonlijkheid, betrouwbaarheid en andere eigenschappen van iemand. Zeker willen we allemaal het liefst een mooie partner, die ook lief is. En dat bestaat met een beetje geluk en verstand! Wanneer je moet kiezen tussen een lieve goed uitziende partner of een topmodel dat altijd maar beter wil, wat kies je dan? Niet iedereen heeft dezelfde wensen als het om uiterlijk gaat! Bij mooie vrouwen maak je dan ook zeker net zo goed kans. Wanneer je jezelf blind staart om alleen te buitenkant loop je het risico de verkeerde te treffen.

Echte hele mooie vrouwen, deze zijn vaak net zo makkelijk te versieren. Weet je waarom? De meeste mannen durven deze vrouwen niet het hof te maken. Ze zijn bang om afgewezen te worden en daar zit niemand op te wachten. De kans is echter vrijwel net zo groot als bij een ‘normale’ vrouw. Wanneer een leuke en vriendelijke, goed verzorgde man naar haar toe komt heeft ie zeker kans!! Het is dus zeker niet zo dat mooie mensen moeilijker te bereiken zijn. Natuurlijk spelen er wel meer zaken mee wanneer je een partner wilt vinden.

Uiterlijk is belangrijk maar stabiliteit, financiële liquiditeit, veiligheid, betrouwbaarheid en gelukkig zijn toch eigenlijk veel belangrijker! Ps: Wanneer je een relatie hebt zie je na een aantal maanden de schoonheid van je partner niet meer zo zeer. Doordat je gewend raakt aan elkaar en hierdoor niet meer zo zeer naar elkaar kijkt als in het begin. Verliefd zijn heeft zo zijn voordelen!

Een reactie plaatsen