Naturisten dating

naturistendatingNaturisten dating is een site voor naturisten. Mensen die er van houden om bloot rond te lopen of om naar het naaktstrand te gaan. Het naturistenleven is een apart iets waar niet iedereen voor houd. Toch zijn er genoeg naturisten in Nederland. Veel van hun zijn single en willen graag iemand vinden om hun leven mee te slijten. Samen naaktwandelen, naaktcampings bezoeken, naaktvakanties en samen naakt in huis rond lopen. De naturisten houden van naakt en willen ook graag iemand die daar van houd. Speciaal voor deze naturisten is deze dating gemaakt.

Het idee van deze datingsite is heel erg leuk maar de prijs niet. Naturisten dating is geen gratis datingsite en je betaald behoorlijk veel geld op deze site om mee te mogen doen met het naturisten daten. Zo heb je een betaald lidmaatschap nodig om überhaupt van deze site gebruik te kunnen maken. Alleen mensen met een betaald lidmaatschap kunnen een profiel maken en zo reacties ontvangen.

Wanneer je dus een date wilt vinden kan dat alleen als je direct betaald voor deze datingsite. Dat is een nadeel want we hadden gratis willen kijken hoe deze site bevalt. Dit hebben we dus niet kunnen doen en hierdoor geen goed oordeel over deze site kunnen vellen. Behalve dat het een dure datingsite is waarop je ze niet gunnen om gratis een kijkje te nemen.

Naturisten dating

8 gedachten over “Naturisten dating”

 1. Hoi vrouwen ik ben een man die op zoek is naar een vrouw die open staat voor naturisme. Ik ben zelf naturist maar dat wilt nog niet zeggen dat jij dat ook hoeft te zijn. Ik zoek een leuke persoon tussen de 20 en 45 jaar om samen lekker te genieten van naturisme. Het gaat dus niet om de seks maar om naturisme, puur vriendschappelijk maar als er iets zou uit voortkomen zou dat wel mooi zijn. Ik plaats mijn reactie hier omdat ik op naturisten datingsite geen date heb kunnen vinden, er zijn amper mensen hier online.

 2. Ik zou een moord doen als ik een naturistische vriendin zou kunnen vinden. Voor mij zijn naaktheid en de mogelijkheid tot seks onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik zoek wel een gewone relatie dus heel wat meer dan alleen een seks relatie. Maar dat ze van seks moet houden is wel een pre. Ik ben een 46 jarige man, gescheiden, oorspronkelijk uit brabant maar nu wonend in de omgeving Arnhem / Ede. Een vrouw die zich aangesproken voelt of ken je een vrouw die je me aanbeveelt, mail me dan [email protected]

 3. Hier stel ik mij kort aan je voor
  Vouw 72 jr jong ,normaal postuur,spontaan,integer
  Ik rook niet en woon in purmerend.
  Ook ik vind het heel fijn om een leuke blanke Nederlanse man met een normaal postuur te leren kennen .
  In de zomer sta ik met een kleine caravan op een naturisten terrein.
  leef eenvoudig met AOW
  Groots genieten van kleinen dingen sterrenbeeld leeuw
  Let op ……SEX gerichte reactie geef ik geen reactie op

 4. goeden dag
  ik vindt het fijn iemand te ontmoeten die net als ik graag naakt loopt
  ik woon in hongarije en iedere zomer ben ik naakt in de tuin te vinden
  daar ik in een natuurpark woon kan dat
  voel jij er iets voor om zomers bij mijn te komen en in de winter naar Nl terug
  neem dan contact op met mij
  ik ben een vrije man van 64 normaal posteur

 5. leuke aantrekkelijke knappe man met een mooi gespierd body uit Gent België,op zoek naar nudisten oudere rijpe vrouwen ,oma’s van 50 plus 60 plus 70 plus mager molleg om samen naakt rond lopen bij u thuis in Gent , dus voel je aan getrokken ,en ben je een nudist en droom je al langer van om naakt te lopen ,kan me verplaatsen naar u toe in Gent, geen mannen bel met herken bare nummer geen privé nummer naar mijn gsm nummer tel 0486361974 gr Geert .

Een reactie plaatsen