Nieuwe relatie

Nieuwe relatieNieuwe relatie wil singles zichzelf laten koppelen zonder bemoeienis van een koppelingstests zoals dat op veel datingsites vaak zonder effectief resultaat word geprobeerd. Het idee van dat je een partner kan vinden door soortgelijke kenmerken is eigenlijk een beetje achterhaald geworden. Toch word dit hele idee door velen sites gebruikt en uitgemolken. Als je een nieuwe relatie zoekt dan weet je zelf wat je zoekt daarom wekt dit bij veel vrijgezellen lichte irritatie op. Daarom op deze site géén lange inschrijfprocedure. Toch werkt het hier een tikje anders!

Het werkt als volgt: Via de site vul je eerst de belangrijkste gegevens in. Deze moet je activeren per e-mail. Zodra je dit gedaan hebt wordt er directje dan gevraagd om wat aanvullende informatie in te vullen. (Geen persoonsgegevens of discrete informatie) Dit is nodig om een eigen profiel te kunnen krijgen op de site. De info die je invult mag geen onzinverhaaltje zijn en mag niet aanstootgevend zijn. Belangrijk is dat je dit serieus doet want je informatie word eerst door een medewerker van deze site bekeken voor het online verschijnt. Er worden dus alleen gecontroleerde profielen vertoond. Dit betekent in de praktijk dat er meer serieuze singles aanwezig zijn met objectieve informatie. Hierdoor kan jij zelf bepalen met wie je een date wel ziet zitten en wie niet.

Net zoals op andere datingsites heb je ook op deze site mensen die zich anders voordoen dan dat ze in het echt zijn. Dat is iets van alle tijden en zal ook nooit verdwijnen. Ondanks dit gegeven heb je op deze site een grotere hoeveelheid serieuze singles. De info op het profiel zegt vaak meer dan de helft. Maak ook jouw eigen profiel aan en krijg ook gratis reacties!

Nieuwe Relatie

2 gedachten over “Nieuwe relatie”

  1. Nieuwerelatie.nl heb ik een paar maanden uitgeprobeerd. Heb een aantal afspraakjes gehad maar geen date waarmee ik een relatie wil beginnen. Weinig serieuze vrouwen die een relatie zoeken op deze datingsite heb ik de indruk. Veel vrouwen geven ook niet thuis wanneer je ze een persoonlijk bericht stuurt.

  2. Ben het met Ton eens dat hier lang niet iedereen opzoek lijkt naar een serieuze relatie en meer gewoon opzoek is naar een plezierziertje, enfin zitten er toch ook wel serieuzere dames tussen moet ik zeggen

Een reactie plaatsen