Parship

parshipParship is een datingsite waar je terecht kunt als je op zoek bent naar een serieuze relatie. Parship pakt het net even anders aan dan de meeste andere datingsites. Na registratie volgt namelijk een uitgebreide vragenlijst met een persoonlijkheidstest. Aan de hand van deze unieke matchmethode doet Parship jou een aantal partnervoorstellen. Daarnaast kun je natuurlijk ook zelf op zoek gaan naar een leuke date.

De verdeling van mannen/vrouwen op deze website is nagenoeg gelijk. De meeste leden zijn tussen de 28 en 55 jaar oud en over het algemeen hoger opgeleid. Maar ook als je niet hoogopgeleid bent, is de kans op een match groot door het grootte ledenaantal. Je kunt gratis lid worden om vrijblijvend kennis te maken met de site. Later kun je ervoor kiezen om over te gaan tot een betaald lidmaatschap.

We hebben zelf ook Parship onderworpen aan een test. Voor de persoonlijkheidstest moet je wel even de tijd nemen, deze bestaat uit 74 vragen. Wat ons opviel is dat het matchaanbod erg groot is. De site gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Na een paar minuten hadden we al door hoe de site werkte. Je kunt makkelijk je voorkeuren aangeven en op deze manier een date vinden.

Veiligheid, zekerheid en gebruiksvriendelijkheid staan voorop. Met een succesratio van 38% is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij Parship.

Parship

Een reactie plaatsen